Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek benneteket sok válasz...

Kérlek benneteket sok válasz mitévö legyek léci nagyon nemtudom mit tegye!?

Figyelt kérdés
már 2 napja késik a mencesze enyhe görcsel mi már eélmult és megnött a melle!!!!barátnöm 17 és fél éves én 22 és lehet hogy becsuszott egy baba!a barátnömet a nagyszülei nevelik mert az anya épp igy volt 16 évesen terhes! és elszeretnénk vetettni!! csak nagyon fél az én kedvesem és én is elöbb telefonáltunk és már sirt és nekem is könyem jött!! nem szeretnénk veszekedés se rosszat mit tegyünk hogy tudasuk a szülökkel baj nélkül? KÉRLEK BENNETEKET SEGICSETEK MI A TEENDÖ? :,-(
2009. nov. 5. 19:11
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
76%

Először is nyugodjatok meg, vegyetek egy terhességi tesztet és csináljátok meg. Ha pozitív akkor ráértek gondolkozni, hogy mi legyen.

Mindenesetre a nagyszülőkkel mindenképp tudatni kell, mivel a barátnőd, még nincs 18.

Odaálltok eléjük és szépen elmondjátok, hogy mi a helyzet. Végülis majdnem felnőttek vagytok. Te pedig már az is vagy.

Védekeztetek?

2009. nov. 5. 19:16
 2/41 A kérdező kommentje:
igen védekeztünk minden egyes alkalommal ovszerrel mindent jol raktam fel nem szakadt ki semmi de mégis késik a mecesze 2 napja áá :-( hogy vagy mit mondjak a szülöknek ,hogy ne legyen balhé elszeretnénk vetetni
2009. nov. 5. 19:19
 3/41 anonim ***** válasza:
18%

Mi a teendő? Az, hogy szépen megszüli a barátnőd, és felnevelitek. Ha ennyi eszetek volt, akkor vállaljátok érte a felelősséget, és ne öljétek meg azt a pici babát. Gondolj már bele, az a TE gyereked, akinek keze, lába, vagy akár szívverése is lehet már. Nem egy sejtcsomó, mint ahogy sok önmagát nyugtató és felmentő ember szokta mondani.

A barátnőd sem 14 éves már, hogy ne vállalhatnátok be egy gyereket. Te sem vagy már gyerek, úgyhogy hajrá. Nem lesz könnyű, de ha akarjátok, meg tudjátok oldani.

2009. nov. 5. 19:20
 4/41 anonim ***** válasza:
64%
a te biztos vagy benne h nem lehet mert védekeztettek akkor miről beszélünk.lehet csak ideges vmiert és azert késik.de ha nem mentél el benne akkor nem lehet baby.
2009. nov. 5. 19:24
 5/41 anonim ***** válasza:
51%

Első vagyok.

Hát a balhét nehéz lesz erkelülni. De ez szerintem nem egy beszélgetés lesz. Valóban el kell gondolkozni minden lehetőségen. Még bőven van időtök elvetetni, hisz a barátnőm max 4 hetes lehet.

Előbb csinljatok tesztet, utánna lépjetek tovább.

2009. nov. 5. 19:24
 6/41 A kérdező kommentje:
hát nem élveztem bele mindig kihuztam és utána pár másodpercel..
2009. nov. 5. 19:28
 7/41 A kérdező kommentje:
az utolsonak hát tuti nagy botrány lessz nekem végem van már igy is sirni tudnák
2009. nov. 5. 19:29
 8/41 anonim ***** válasza:
utana pár másodpercel......?????????folytasd kérlek nem vok gondolat olvasó.eddig azt irtad volt rajtad gumi nem szakdt ki stb most meg irod h kivetted nem tok kiigazodni h most akkor hogyan is történt az egész..........
2009. nov. 5. 19:32
 9/41 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd ennyire parázik akkor is késik a menzete...2 nap még nem a világ vége.teszteljetek,addig felesleges pánikolni...Akkor aggódjatok ha elmúlt 1 hónap és kimaradt!!!
2009. nov. 5. 19:32
 10/41 A kérdező kommentje:
ugy hogy gumi volt rajtam és mielött elmentem nem bene mentem el hanem kivül ... még valami kérdés?
2009. nov. 5. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!