Csoda vagy mi lehet? Ezt nem fogjátok elhinni! Bővebben lent!
Lassan 2 éve szedek fogamzás gyátlót(Lindynette 20)amit mindig pontossan szedtem,egy szemet sem hagytam ki!A menstruációm ebben a hónapban is úgyan úgy megjött mint eddig és ma kiderült,hogy 2 hónapos terhes vagyok!Ha ezt úgy hallom mástól,hogy valaki így járt azt else hinném!Annyira örülök a picinek,de még mindig nem hiszem el:)!
Szerintetek,hogy lehet ez?Semilyen terhességre utaló jelem nem volt!
Gratulálok neked!Sok boldogsdágot és egészséget nektek! :)
Én is hallottam már olyat hogy tabi mellett terhes maradt a lány, sőt olyat is hallottam, hogy spiráll melett, szóval nem lehetetlen.Nagyon ritka, de nem lehetetlen! :)
Kérlek azért majd rd meg mit szólt a párod, és a 17:49es teszt eredményére is nagyon kíváncsi vagyok! :)
Gratulaok kismama es sok boldogsgot nektek. Remelem a parod is osztozni fog az oromodben. :)
Szerintem lehetseges es a tabik tajekoztatojaban is bennevan, hogy nem ved 100%-osan. Nagyon ritka eset es keves emberrel esik meg de ugylatszik te beleestel ebbe a kategoriaba. Vigyazzatok magatokra es boldog babavarast!
azt nem tudom,hogy az ismerősöm milyen márkájú tabit szedett,de neki 6 hónaposan derült ki hogy babája lesz.Ez komoly,azóta már egy makk egészséges 15hónapos fia van.
neki csak olyan tünete volt,hogy egy "dudor" volt hasán egyik oldalt.bement UHra és ott "lenyomták" a hasfalon megtapadt babáját,és egy szép nagy pocakkal jött ki :-)
a tabletták papírján ott van,hogy 99,990% tehát az esély bármilyen kicsinyke is ott van!
gratulálok :-)
Az utolsó hozzászólás az nagyon dúrva!Nem tudom elképzelni,hogy milyen lehetett a dudorja!!
Nemrég ért haza a párom és elmondtam neki.....NAGYON ÖRÜL NEKI...sőt már a szülők is tudják!Nagy az öröm modt itt nálunk!
huh!
hát először is gratulálok!
én már 5 éve szedem a lindynett20-at, de nekem használ:)
lassan azért abbahagyom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!