Ezt nem fogjátok elhinni, de érdekel, hogy más is tapasztalt-e hasonlót?
pontosan 5 hetes fiamat tegnap leraktam a kinyitott kanapéra hasonfekve, amíg előkészültem a fürdetéshez.
még jó, hogy ott álltam még nem messze, mert annyira bedühödött, hogy kinyomta magát és átfordult a hátára!!!!
ez nagyon durva. épp hogy el tudtam kapni, nehogy leessen!
ettől persze még nem tud forogni.
de azt hiszem kéne egy állítható járókát venni ide a nappaliba, mert ezek után nem szívesen hagyon a kanapén.... nehogy lefötörjön és megüsse magát..
vélemények?
Én pl a habtapit rakom a játszószőnyeg alá. Mondjuk nálunk csak parketta van, de a habtapi nagyon sokat véd. Még esetleg vegyél egy kb akkora szőnyeget, mint a játszszőnyeg, rá a habtapi, és nem hiszem, hogy felfázna.
Egyébként az én fiam is csinált ilyet kb ennyi idős korában. Összesen talán 3x fordult át. Egyszer mikor éjszaka hasonfekve leraktam a kiságyába, addig fordult át, amíg én ásítottam egy hatalmasat. Elhiheted, hogy egyből kiment az álom a szememből... :) Most 15 hetes, de még nem fordul szándékosan.
Szia! Valóban ne hagyd már így a babádat, inkább a járókába tedd. Nem is baj minél előbb megszokja.
Megszeretném kérdezni tőled, hogy merről írsz, mert megütötte a szememet egy szavad : fötör :) Én ezt egyetlen egy ember szájából hallottam, balatonszemesi dédiéből, a férjem nagymamájától. Csak arra lennék kívánics merre felé használják még ezt a szót, mert egyébként nálunk nem :)))
az én babám is eljátszotta ezt olyan 3-4 hetesen, addig kepesztett a hasfájástól, míg hasáról a hátára fordult. pont azért tettük hasra, hátha könnyít kicsit a fájdalmain... addig nyomta fel a fenekét míg a pelus elhúzta:)
most 4 hónapos, és pár napja kezdett tudatosan is próbálkozni, de eddig nem járt sikerrel.
mi a leesés-próblémát úgy oldottuk meg, hogy vettünk egy matracot, azt le a földre, arra a játszószőnyeg, így ha le is esik, kb. 10 cm-ről esik csak. az ágyon mindig körbepárnázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!