Tudom, hogy itt senki nem orvos, de tapasztalt valaki hasonlót? Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
10 hónapos kisbabám 1 hete köhög,ami még magában nem is lenne annyira vészes,de csakis akkor köhög amikor elalszik,ha ébren van akkor nem.Iszonyat sok váladék van a torkában,hallatszik,amikor veszi a levegőt álmában.Ez ugye ingerli és hányásig köhög.Szerencsétlen ki van merülve,mert nem tud aludni normálisan.Már 2x voltam vele 1 hét alatt dokinál(akiben nagyon bízok),de nem lát,nem hall semmit sem a torkában sem a tüdejénél.Kap köptetőt,kálciumot,immunerősítőt,de nem igazán javul,talán annyit,hogy fel tudja köhögni...annyira félek,hogy valami komoly baja van!:(((2011. ápr. 23. 19:43
1/20 anonim válasza:
porallergia? Milyen matraca, takarója van?
A fiam volt porallergiás, neki csecsemőkorában naponta mostam a takarót. matracvédőt. ahogy betettük az ágyba fél óra múlva tele volt az orra.
2/20 A kérdező kommentje:
Szia!Kókuszmatraca van...takargatni nem szoktam ,zsákban alszik.egy pamut lepedőn.Hetente mosom.A fura az,hogy bárhol vagyunk ez van,séta közben babakocsiban,mamánál,vagy az autóban!Elalszik és 5 perc múlva kezdődik a köhögés...
2011. ápr. 23. 19:53
3/20 A kérdező kommentje:
én meg végigsírom az éjszakákat,mert annyira sajnálom,míg állok mellette a kiságynál:(((
2011. ápr. 23. 19:54
4/20 A kérdező kommentje:
ja és az orrában semmi nincs, a torkában van váladék...:(
2011. ápr. 23. 19:58
5/20 anonim válasza:
Furcsának fogod találni,de próbáld ki!!
Éjszakára az egész mellkasát,hátát kend be disznózsírral.Semmi más nem jó. Tegyél rá rongyot, majd nylont és megint rongyot.Öltöztesd fel.Pár napig ismételni kéne.
Szerintem használni fog.
6/20 anonim válasza:
Nálunk is volt hasonló, tényleg már köptetőt kapott, de semmi nem használt. Aztán odáig jutottam, hogy a teljes ágyneműgarnitúrát lecseréltem. (nem tudom, csak úgy eszembe jutott, hátha....) Azóta egy köhögés sincs éjszaka :) Igazából nem tudom, mi zavarhatta, a lényeg, hogy már nagyon jókat alszik.
7/20 A kérdező kommentje:
Jajjjjjjjj!Köszönöm,hogy írtatok!Holnap reggel ágyneműcsere,estétől pedig zsírozunk(van is itthon házi disznózsír),ártani biztos nem fog,és remélem használni viszont annál inkább!!!!Nagyon köszönöm...
2011. ápr. 23. 20:25
8/20 anonim válasza:
ugyanez van náluk is.Fiam 19 hónapos,és pár hete minden hajnali négykor arra ébredek,hogy köhög.Pedig nincs nála por,most volt nagytakarítás.Frottír lepedője van,amit kb 5 naponta mosok.Pamut rugiban és hálózsákban alszik.Én arra tippelek,hogy száraz a levegő nála,mert nagyon meleg van 25 fok.Most vittem egy virágot a szobájába,mert eddig nem volt,meg jól bevizeztem egy textil pelenkát.Kíváncsi vagyok kel -e hajnalban.Szerencsére visszaalszik,de volt már hogy hányt ő is.Szomjasnak nem szomjas,ilyenkor megkínálom vízzel 1-2 kortyot iszik.Nálatok nem száraz a levegő?
9/20 anonim válasza:
Nálunk fogzásnál produkált ilyen tüneteket a lányom. Én is vittem dokihoz, de persze napközben semmi baja nem volt és ő sem hallott semmit, mikor kibújt a fogacska hirtelen elmúlt. Nálunk annyi volt hogy napközben 2-szer 3-szor meg kellett törölnöm az orrát, mert ilyen vízszerű váladék folyt neki. Egyébként neki is a torkában volt a váladék és ő is köhögött, bár hányni nem hányt csak nagyon ritkán a váladékot.
10/20 anonim válasza:
Ha van otthon Baby Loof esetleg az is egy próbát megér. Még tényleg a száraz levegő lehet, nekem olyan a torkom, hogy fáj reggelre, ha nem elég párás a levegő. Van otthon amin meg tudod nézni a páratartalmat? Vagy van párásítótók? Nekem egyébkén évek óta problémám a torokfájás, mióta babánk van, többet szárítok bent ruhát, mostanában nem is fáj a torkom, annyira párás a levegő itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!