Tudom, hogy itt senki nem orvos, de tapasztalt valaki hasonlót? Kétségbe vagyok esve.
Vöröshagymát vágj 4 felé, rakd egy kis tányérkára, és tedd be a szobájába!
Nekem a fodrászom ajánlotta, ő ezt szokta csinálni, ha a gyermekei köhögnek vagy vmi bacit összeszedtek.
Próbáld meg, hátha segít!
ÓÓÓÓÓÓÓ!köszönöm a sok-sok választ!:)
Mióta le van szigetelve a házunk ,talán még túl párás is a levegő.Nem tudom,hogy az okozhat e ilyen baj...
Fozásról lehet szó,mert 7 hónaposan kijött kettő,és azóta semmi..látni nem látszik semmi,de ettől még lehet hogy jön.Meg sem gondoltam,hogy attól is lehet....
A hagymát mindenképp kipróbálom:)!
Felpakolom az egész konyhát a szobájába:D!hagyma,disznózsír...csinálunk egy jó kis pörit:D
jajjjjj lányok köszönöm,remélem igaza lesz valamelyikőtöknek,hogy vagy a foga,vagy beválik valamelyik praktika!
Boldog nyuszinapot Mindenkinek!
Szia!
Tényleg babyluuf balzsam, vagy dizsnózsír. A köptető viszont jó, mert az segít feloldani a váladékot. De adhatsz neki éjszakára lándzsás utifű szirupot, van kimondottan éjszakára való, nekünk az oldotta meg a problémát. És ami még fontos, az a páratartalom. Ha köhög, inkább altasd hűvösebb szobában, akár az ablakot is hagyd nyitva éjszakára nála bukón, öltöztesd be kicsit jobban. Az se jó, ha túl párás a levegő, és meleg van. És szerezzetek be egy hidegpárásítót is.
Jobbulást Nektek és Boldog Nyuszit:)
Sziasztok!!!
Képzeljétek,úgy néz ki ,hogy a foga a ludas!Ma vettük észre,hogy a felső 4 egyszerre jön elöl!Most törtek át.Most este szinte egyáltalán nem köhögött,csak szépen elaludt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!