Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy itt senki nem...

Tudom, hogy itt senki nem orvos, de tapasztalt valaki hasonlót? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
10 hónapos kisbabám 1 hete köhög,ami még magában nem is lenne annyira vészes,de csakis akkor köhög amikor elalszik,ha ébren van akkor nem.Iszonyat sok váladék van a torkában,hallatszik,amikor veszi a levegőt álmában.Ez ugye ingerli és hányásig köhög.Szerencsétlen ki van merülve,mert nem tud aludni normálisan.Már 2x voltam vele 1 hét alatt dokinál(akiben nagyon bízok),de nem lát,nem hall semmit sem a torkában sem a tüdejénél.Kap köptetőt,kálciumot,immunerősítőt,de nem igazán javul,talán annyit,hogy fel tudja köhögni...annyira félek,hogy valami komoly baja van!:(((
2011. ápr. 23. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Vöröshagymát vágj 4 felé, rakd egy kis tányérkára, és tedd be a szobájába!

Nekem a fodrászom ajánlotta, ő ezt szokta csinálni, ha a gyermekei köhögnek vagy vmi bacit összeszedtek.

Próbáld meg, hátha segít!

2011. ápr. 23. 22:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Szia! Ha csak 1 hete tart, lehet a fogzás miatt is vagy valamilyen vírus miatt, szóval jó eséllyel hamar elmúlhat! Erről a disznózsíros praktikáról én is hallottam már, kérlek írd majd meg, hogy hatott-e! Jobbulást a kicsidnek!!!
2011. ápr. 23. 23:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekünk akkor produkált ilyen tüneteket a babám amikor jött a foga, tele volt váladékkal a torka, most 11 hós, a doktornő tanácsára én ilyenkor sterimar, és orrszívó
2011. ápr. 24. 00:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm Salvus vizet önt a párologtatóba, nekik ez nagyon bevált mindenféle megfázásos bajban.
2011. ápr. 24. 00:11
 15/20 anonim válasza:
Dobd ki az egész kókuszos baromságot.Vegyél normális matracot,plédet.
2011. ápr. 24. 07:45
 16/20 A kérdező kommentje:

ÓÓÓÓÓÓÓ!köszönöm a sok-sok választ!:)

Mióta le van szigetelve a házunk ,talán még túl párás is a levegő.Nem tudom,hogy az okozhat e ilyen baj...

Fozásról lehet szó,mert 7 hónaposan kijött kettő,és azóta semmi..látni nem látszik semmi,de ettől még lehet hogy jön.Meg sem gondoltam,hogy attól is lehet....

A hagymát mindenképp kipróbálom:)!

Felpakolom az egész konyhát a szobájába:D!hagyma,disznózsír...csinálunk egy jó kis pörit:D

jajjjjj lányok köszönöm,remélem igaza lesz valamelyikőtöknek,hogy vagy a foga,vagy beválik valamelyik praktika!

Boldog nyuszinapot Mindenkinek!

2011. ápr. 24. 08:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg babyluuf balzsam, vagy dizsnózsír. A köptető viszont jó, mert az segít feloldani a váladékot. De adhatsz neki éjszakára lándzsás utifű szirupot, van kimondottan éjszakára való, nekünk az oldotta meg a problémát. És ami még fontos, az a páratartalom. Ha köhög, inkább altasd hűvösebb szobában, akár az ablakot is hagyd nyitva éjszakára nála bukón, öltöztesd be kicsit jobban. Az se jó, ha túl párás a levegő, és meleg van. És szerezzetek be egy hidegpárásítót is.

Jobbulást Nektek és Boldog Nyuszit:)

2011. ápr. 24. 08:24
 18/20 anonim ***** válasza:
20.26-ops vagyok.a baby luuf nekünk is nagyon bevált,de sajna csak egy hétig lehet használni.
2011. ápr. 24. 11:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Képzeljétek,úgy néz ki ,hogy a foga a ludas!Ma vettük észre,hogy a felső 4 egyszerre jön elöl!Most törtek át.Most este szinte egyáltalán nem köhögött,csak szépen elaludt!!!

2011. ápr. 24. 20:59
 20/20 anonim ***** válasza:
:)
2011. ápr. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!