Ezt nem fogjátok elhinni, de érdekel, hogy más is tapasztalt-e hasonlót?
pontosan 5 hetes fiamat tegnap leraktam a kinyitott kanapéra hasonfekve, amíg előkészültem a fürdetéshez.
még jó, hogy ott álltam még nem messze, mert annyira bedühödött, hogy kinyomta magát és átfordult a hátára!!!!
ez nagyon durva. épp hogy el tudtam kapni, nehogy leessen!
ettől persze még nem tud forogni.
de azt hiszem kéne egy állítható járókát venni ide a nappaliba, mert ezek után nem szívesen hagyon a kanapén.... nehogy lefötörjön és megüsse magát..
vélemények?
A lányom 6 hetes 2 naposan fordult hasról hanyatt a pelenkázón. Ezért nem hagyjuk magason, veszélyes helyen egyedül, mert nem lehet tudni, hogy mikor áll elő egy újabb "mutatvánnyal". De persze a legnagyobb odafigyelés mellett is történnek balesetek.
Nálunk is járólap van, én a konyha közepére terítek 2 pokróvot, jó távol mindentől, nehogy valamit lefejeljen.
halljátok, azért tényleg résen kell lenni!!!
gyorsan megvan a baj..
Szia.
Az en lanyom meg atfordulni nem fordult at, de jatek kozben rendszeresen az oldalara gurul.
Felhuzza a kis labat es eldol, mit egy teli zsak :)
Eleg regota csinalja, de nem azert mert forogni akar.
Eloszor 6 hetesen csinalta.Mar elmult 3 honapos de forogni nem akar, de ra is er meg vele.
Addig vagyok nyugott amig ott van ahova leteszem :D
Utana jon az idegeskedes, mert elesik meguti magat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!