4 és fél hónapja szültem, és kétségbe ejt, hogy mennyire nem kívánom a szexet, ami ráadásul a mai napig fájdalmas is. A férjem megértő és türelmes, de nagyon aggaszt és bűntudattal tölt el a dolog. Más is tapasztalt hasonlót? Vagy egyedi eset vagyok?
Szoptatsz még? Mert ameddig igen, addig ez sajnos "normális"...
Az én fiam 9 hónapos, még szopizik is, és a hátam közepére nem kívánom a szexet, épp ezért sajnos nem is igazán élvezem. :(((
Csak remélni tudom, hogy valaha még újra a régi leszek ezen a téren! Szóval nem vagy egyedül!
Sziasztok! Az elején én is hasonló cipőben jártam mint ti, de egyik pillanatról a másikra, mintha kicseréltek volna. Azóta olyan dolgokat is megcsinálok amire azelőtt hallani sem akartam. A férjem odáig van meg vissza :)
Most 7 hónapos a kisfiunk és még én is szoptatom. Szóval kitartás!!
Az elsőt tavaly születem, nem szoptattam és alig vártam, hogy leteljen a 6 hét. A másodikat most születem pár hete, szoptatom és alig várom ,hogy leteljen a 6 hét...
Ez nem szoptatásfüggő...
én repedtem és vágtak is, tele voltam varratokkal, hónapikig ha csak megpróbáltuk a szexet bőgtem a fájdalomtól :( kb. 6 hónap után jutottunk el oda, hogy már nem sírtam és néha még élvezem is, bár még egyáltalán nem az igazi :(
11 hónapos a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!