Csoda vagy mi lehet? Ezt nem fogjátok elhinni! Bővebben lent!
Lassan 2 éve szedek fogamzás gyátlót(Lindynette 20)amit mindig pontossan szedtem,egy szemet sem hagytam ki!A menstruációm ebben a hónapban is úgyan úgy megjött mint eddig és ma kiderült,hogy 2 hónapos terhes vagyok!Ha ezt úgy hallom mástól,hogy valaki így járt azt else hinném!Annyira örülök a picinek,de még mindig nem hiszem el:)!
Szerintetek,hogy lehet ez?Semilyen terhességre utaló jelem nem volt!
Szia!
Én is olvatam már olyanról, hogy valaki fogitabi mellett esett teherbe, pedig rendesen szedte, kihagyás nélkül. Valami olyasmit írt erre nődoki, hogy van olyan, hogy egy nő szervezete 1x csak már nem tolerálja a bevitt hormonokat és ez úgy derül ki, hogy teherbe esik....Egyébként pedig gratulálok , kismama!!!!:D
17:49!
Én sem voltam beteg az elmúlt fél évben!
Köszönöm szépen a gratulációkat!
Lassan hazaér a párom is elmondom neki a jó hírt!Nem tervezett baba és nem tudom mit fog hozzá szólni,de szerintem örülni fog neki mert nagyon szeret:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!