Erre vártam, most meg képtelen vagyok elhinni, hát mi van velem?
Ebben a ciklusban egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni a párommal,kb 2-3 nappal pé előtt (nem szándékosan,véletlenül jött ki így).
Most nemvárt előtt 1 vagy 2 nappal vagyok,és tele vagyok pozitív tesztekkel. Van már vagy 6 különböző márkájú,abból 5 pozitív egy negatív.Mind egyformán 25-ös érzékenységű.
Még bármi lehet tudom...de ez hihetetlen számomra hogy az első olyan ciklusban összejön,amikor már nem védekezünk,ráadásul egyetlen alkaloból.
Hidd csak el!:) Én ugyanígy jártam! Első próbálkozós hónapunk volt. A statisztikát figyelembe véve, hajtogattam,hogy elsőre úgy sem jön össze. Bár mi azért voltunk együtt rendesen! Amikor nemvárt előtt pozi tesztjeim lettek, azt hittem elájulok!:)
Most már 7 hetesek vagyunk, erős szívhanggal!:)
Gratula neked!
Köszi a válaszokat.
Annyira felkavar ez az egész (pozitív értelemben),muszáj beszélnem erről valakivel.
Párom még szkeptikus,nem mer örülni.
Én is azt mondogatom,hogy nem merek örülni,de közben majd kicsattanok.
SZUPER dolog történik veled, merj nyugodtan, önfeledten örülni, boldognak lenni!
"Használd ki", mert nemsokára az öröm, és boldogság mellé beférkőzik egy új érzés; az aggódás egy eddig nem ismert, és sosem múló formája, hogy "minden rendben legyen"..! :-) :-):-) :-)
Köszönöm nektek,hogy írtatok.
Igen,az aggódós részt ismerem,már van egy 2 éves kislányom!
szia,
remélem, már tudsz örülni!! Nálunk is ugyan így volt, első próbálkozáskor teherbe estem!! :)))) nagyon-nagyon szerencsések vagyunk, legyetek igazán boldogok!!!!! remélem, minden rendben lesz!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!