Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Erre vártam, most meg képtelen...

Erre vártam, most meg képtelen vagyok elhinni, hát mi van velem?

Figyelt kérdés

Ebben a ciklusban egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni a párommal,kb 2-3 nappal pé előtt (nem szándékosan,véletlenül jött ki így).

Most nemvárt előtt 1 vagy 2 nappal vagyok,és tele vagyok pozitív tesztekkel. Van már vagy 6 különböző márkájú,abból 5 pozitív egy negatív.Mind egyformán 25-ös érzékenységű.

Még bármi lehet tudom...de ez hihetetlen számomra hogy az első olyan ciklusban összejön,amikor már nem védekezünk,ráadásul egyetlen alkaloból.

2011. máj. 9. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pedig van ilyen, GRATULÁLOK!!!! :)))
2011. máj. 9. 13:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Elképesztően szerencsés vagy, nagyon gratulálok :) Remélem én is így járok nemsokára ;)
2011. máj. 9. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Hidd csak el!:) Én ugyanígy jártam! Első próbálkozós hónapunk volt. A statisztikát figyelembe véve, hajtogattam,hogy elsőre úgy sem jön össze. Bár mi azért voltunk együtt rendesen! Amikor nemvárt előtt pozi tesztjeim lettek, azt hittem elájulok!:)

Most már 7 hetesek vagyunk, erős szívhanggal!:)

Gratula neked!

2011. máj. 9. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Annyira felkavar ez az egész (pozitív értelemben),muszáj beszélnem erről valakivel.

Párom még szkeptikus,nem mer örülni.

Én is azt mondogatom,hogy nem merek örülni,de közben majd kicsattanok.

2011. máj. 9. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van ilyen,nekünk is így sikerült! Gratulálok!
2011. máj. 9. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
először is gratulálok!elhiszem,hogy felkavar.nálunk is a 2. hónapban összejött a baba,nagyon szerettem volna,de meg is ijedtem először.de annyira jó dolog anyukának lenni!vigyázz magatokra,jó egészséget!
2011. máj. 9. 13:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is első próbálkozásra összejött a baba! :) Én sem gondoltam volna. Gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!
2011. máj. 9. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

SZUPER dolog történik veled, merj nyugodtan, önfeledten örülni, boldognak lenni!

"Használd ki", mert nemsokára az öröm, és boldogság mellé beférkőzik egy új érzés; az aggódás egy eddig nem ismert, és sosem múló formája, hogy "minden rendben legyen"..! :-) :-):-) :-)

2011. máj. 9. 14:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek,hogy írtatok.

Igen,az aggódós részt ismerem,már van egy 2 éves kislányom!

2011. máj. 9. 14:21
 10/12 anonim ***** válasza:

szia,

remélem, már tudsz örülni!! Nálunk is ugyan így volt, első próbálkozáskor teherbe estem!! :)))) nagyon-nagyon szerencsések vagyunk, legyetek igazán boldogok!!!!! remélem, minden rendben lesz!!

Ági

2011. máj. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!