Erre vártam, most meg képtelen vagyok elhinni, hát mi van velem?
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni a párommal,kb 2-3 nappal pé előtt (nem szándékosan,véletlenül jött ki így).
Most nemvárt előtt 1 vagy 2 nappal vagyok,és tele vagyok pozitív tesztekkel. Van már vagy 6 különböző márkájú,abból 5 pozitív egy negatív.Mind egyformán 25-ös érzékenységű.
Még bármi lehet tudom...de ez hihetetlen számomra hogy az első olyan ciklusban összejön,amikor már nem védekezünk,ráadásul egyetlen alkaloból.
2011. máj. 9. 12:57
11/12 anonim válasza:
Nálunk ugyanígy van,már nemvárt előtt pár nappal volt egy csomó poz. tesztem,elmentem orvoshoz,de még nem látott semmit.Két hét múlva kell visszamennem.Már most 1hete késik és a tesztjeimen is erősödtek a csíkok.Mégis úgy vagyok vele hiszem,ha látom.De azért titokban nagyon örülök,gondolom minden jól alakul.Neked is szívből ezt kívánom.Egyébként hány hetes vagy?
12/12 A kérdező kommentje:
Én még csak 4+1. Tegnapra nem vártam.
2011. máj. 11. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!