Már jó ideje így "védekezünk", de eddig mindig megjött. Igazából nem bánnám ha becsúszna egy baba, azért is használjuk ezt a módszert.
Ha ennyi idő után nem sikerült az előváladéktól teherbe esni, akkor lehetséges, hogy ha majd ráhajtunk akkor sem fog menni és hiába próbálkozunk élesbe?
2010. jan. 25. 10:22
1/9 anonim válasza:
ha már úgy is karatoi kakor miért nem csináljátok rendesen nem csak jóval élvezetesebb lenne hanem még a baba is előbb jelelntkezne:))))))99
2010. jan. 25. 10:26
2/9 anonim válasza:
Nagyon nem értelek titeket. Ha szeretnétek babát, miért védekeztek?
2010. jan. 25. 10:44
3/9 anonim válasza:
Én is igy védekeztem éveken át,és soha nem csúszott be a baba.MIkor elhatároztuk hogy nem védekezünk a 3.hónapban sikerült ,ráadásul 35 évesen.Össze fog jönni ne aggódj,bár szerintem is ha szeretnétek akkor miért igy védekeztek?
2010. jan. 25. 11:07
4/9 A kérdező kommentje:
Mert még várni szeretnénk vele (vagyis inkább a párom)... éppen ezért abbahagytam a fogamzásgátló szedését, és most a megszakítás van. Bár remélem nem sokáig :)
2010. jan. 25. 11:23
5/9 anonim válasza:
Mondok én neked valamit:tudod a spermiumoknak kell az a löket,ami akkor indítja be őket,mikor a párod elélvez benned!Ezt az első lökést az előváladék nem fogja megadni,lehet,hogy sokan már előváladéktól is teherbe esnek,de Te erre akarsz hagyatkozni?Butaság!
Én amondó vagyok,ha már készen álltok a babára,és élesben fog menni az aktus,hamarabb teherbe fogsz esni,mint gondolnád.
2010. jan. 25. 11:44
6/9 anonim válasza:
Szia.nalunk 10 evig volt megszakitasos vedekezes, mivel nem akartam tabit szedni. Sosem lett belole baba. Aki babat akar, az csinalja rendesen, hisz meg ugy sem 100%, hogy azonnal megfogan valaki.nekunk telibe az 5.honapra sikerult.
2010. jan. 25. 11:56
7/9 anonim válasza:
Szia! Mi is évekig "védekeztunk" így. Tablettát nem szehetek de ha besikerult volna is bármikor orultunk volna neki. Nekunk 6 évig bevállt élesben 1,5 év után sikerult a baba. Aki nem annyira fogékony annál úgy látszik bejohet az ilyen védekezési forma is, viszont van aki nagyon hamar képes teherbe esni na annak semmiképpen nem ajánlanám.
2010. jan. 25. 12:16
8/9 anonim válasza:
Egész egyszerűen te abba a 35%-ba tartozol, aki előváladéktól nem esik teherbe. Tinilányok tízezrei tudnának ölni ezért a "képességért". :-(
Hogy van-e mögötte probléma valamelyikőtök részéről, vagy nincs, az majd csak akkor fog kiderülni, amikor élesben is próbálkoztok, és még akkor is beletelhet egy év is akár, mire megfogansz.
Rendszeres és normális (azaz nem megszakításos) szexuális élet mellett ha egy éven belül nem jön össze a baba, csak akkor érdemes orvoshoz fordulni. Úgyhogy még ne kettyenj el. :-)
2010. jan. 25. 15:49
9/9 anonim válasza:
Elírtam: te abba a 65%-ba tartozol, aki előváladéktól nem esik teherbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!