Ma lefeküdtem a barátnőmmel, és megszakításosan szexeltünk. és mielőtt jött volna, kivettem és a kezembe ment. Viszont félek, hogy netán nem érezhettem h belé is ment. De mondjuk éreztem de kitudja. Szerintetek van esély a terhességre?
A megszakításos módszer nem védekezés. Ezt jobb, ha tudod.
Biztos ír majd olyan, aki évekig így élt szexuális életet, és nem lett "baj", de az ellenkezőjére is van számtalan példa.
Számtalan védekezési módszer közül választhattok, így nem hiszem, hogy megérné folyton azon idegeskedni, hogy megjön, nem jön meg. Plusz neked is azt figyelni, h jajj, most időben kivegyem. Harmadrészt gondolom fontos neked a barátnőd, így lényegében az ő tstével, lelkével játszadoztok.
Ok, befejeztem a hegyibeszédet, de mindenesetre szerintem megfontolandó.
Én 2 évig játszottam ezt és szerencsére nem lett baba belőle.Aztán mikor befejeztem a sulit és elkezdtem dolgozni akkor terhes lettem az ilyenfajta sextől:(((
Jó nem bántam meg a babát,de mi lett volna ha suli közbe leszek terhes???Szép lett volna.
Én nem akartam gyógyszert szedni féltem az elhízástól...stb(ami HÜLYESÉG!!hozzáteszem)páromnak meg nem volt "kényelmes"a gumi.De hidd el egy kis kényelmetlenség jobb mint fiaton apának meg leányanyának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!