Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek nincs elegetek abból,...

Nektek nincs elegetek abból, hogy rengetegen a nullára vállalnak gyereket (akár egyet akár 4-et), nektek meg nem sikerül?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem azokra gondolok akik szűkösen is de megtudnak élni, hanem ahol a magukat vagy a meglévő gyereket sem tudják eltartani és mégis bevállalják az újabb gyereket, mert persze nekik sikerül.

Mi mindent meg tudnánk adni a babánknak mégsem akar jönni. Rossz látni, hogy néhány gyerek milyen rossz anyagi körülmények között él,pont ma láttam, hogy egy kb 2 év körüli gyerek ült a pici baba lábán a babakocsiban majd megszakadt a szíven a picuriért.

2013. szept. 13. 13:23
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Uramisten! Még végigolvasni is borzalmas. Sok erőt kívánok, nem bánik veletek kegyesen az élet :( igen most volt
2013. szept. 13. 17:20
 42/51 anonim ***** válasza:

De nekem is elegem van, bár nekem van gyermekem, amit az utcánkban látok... A szíven szakad meg. Sorra jönnek a gyerekek a semmire, de szó szerint a semmire.

Szégyelljétek magatokat amúgy mindkét félről. Éppen olyan szomorú, hogy a 77%-os kedves válaszoló egyszer esetleg anya lesz, mint akinek 3 gyermeke van. A rossz példa talán rosszabb mint a nincstelenség, az egyikből van kiút...

Mielőbbi babásodást kívánok nektek! Neked is Kérdező! Eljön még a ti időtök és nagyon boldogok lesztek!

2013. szept. 13. 22:10
 43/51 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálunk a faluba van egy 5 gyerekes család. A gyerekek és a felnőttek is nem kicsit szakadtak, és piszkosak. Az apuka masszív ivó, akárhányszor látom őket mindig ott a sör a kezébe, ha buszon ülünk vagy épp a faluba sétálnak az oviba vvagy a suliba...

Szeretetben biztos nem élnek mert az anyjuk a sszemünk előtt üti vágja őket, lek.öcsögözi a nagyobb fiát aki 8 éves lehet mert valószínű az ootthoni nyugodt és családias idil miatt összepiselte magát a buszon...

Az apuka múltkor annyira taccsra itta magát h tamolygot a babakocsit tolva és a nadragja közepén ... Hát nedves volt... Gondolom nem volt WC a közelbe... Hát valószínű a kérdező erre gondolt mikor feltette a kérdést! Nem értem ilyenkor hol van a gyámügy, hol van a védőnő...??? És esküszöm nem tuloztam!!!

2013. szept. 14. 00:20
 44/51 anonim ***** válasza:
Nekunk sem jon a baba es totalisan egyutterzek veled.Nekem is volt vetelesem,de ott meg szivhang sem volt,szoval nagypn korai....Nekem is vannak hasonlo kedves kolegaim es ,,egyutterzo,, emberek a kozelembe...Akik kibrszelnek,meg ezek a mondatok h bezzeg ram csak ramnez a ferjem....stb ezektol falra maszok,hogy lehet valaki ennyire bunko,de komolyan.Es ez nem irigyseg en nem sajnalom senki olyantol a gyereket aki szereti de csak szeretnek en is...de a lesajnalo meg velejebe vago mondatok kiutnek totalisan....Az ilyen emberek gonoszak nagyon.Orulj neki te noszemely h a ferjed rad nezett es van gyereketek es sose kellett megtudnod milyen vagyni ra teljes szivbol...Hiszem h eljon mindunknek a csoda es jobban orulunk majd mint barki mas es erot adunk masoknak a mi peldank alapjan...
2013. szept. 14. 09:10
 45/51 anonim ***** válasza:
76%
Hát azt hiszem én is egyet kell,hogy értsek itt sok nővel! Mi is nagyon várjuk már a csodánkat,1 év próbálkozás után összejött,6 hetesen kezdtem el vérezni,és 8 és fél hetes koráig állították az orvosok,hogy 5 hetes vagyok,azért nincs szívhang,és a vérzés nem feltétlenül jelent rosszat,és azt is a fejemhez vágták,hogy inkább most,mint később,nem? Szóval ez volt februárban,és azóta sem jön össze a babócánk... :( Így amikor meglátok egy nagyon szegény családban lévő gyermeket,akit nem éppen úgy nevelnek,mint ahogy kéne,úgyértem nevelni kellene,akkor a szívem szorul össze érte! :( Persze vannak ahol anyuka inkább nem eszik,csak hogy a gyereknek legyen,rájuk azt mondom,hogy igen,igazi anya,mert nem vetette el,és mindent a gyerekért elven szeretetben neveli a gyereket,és nem nélklöz a kicsi,mert a szülők mindet megtesznek érte! Ellenben akik le sem tolják a gyereket,és inkább maguknak egy sör,vagy egy cigi,mint a ygereknek 2 joghurt,na attól herótom van! És ez akkor is így volt,amikor még nem volt élettársam,mikor még nem akartam gyereket! Én is ismerek egy családot,akiknél 2 kislány van,és szinte hónapról hónapra mást akarnak kikapcsolni,és kikötni náluk,és 10-én húst hússal,aztán 25-től meg mennek pénzt kérni,meg kenyeret a kicsitnek... ... Undorító! Arról nem is beszélve,hogy cigire van pénz! :( Meg 25e.-os babaházra a 3 éves gyereknek,aztán le van tudva,majd abban ellesz,addig sem zavar! Aztán egy hét múlva nincs mit enni! Nekem anya képeslapot vágott össze,azazl kirakóztunk amikor éppen szűkösebben voltunk,de sokat beszélgettünk,játszottunk,és addig is együtt voltunk! Nem volt 25e.-os játékom,de volt egy gondoskodó anyukám,és szerető apukám! Nem pénzel kell tömni a gyereket,hanem boldogsággal!
2013. szept. 14. 10:58
 46/51 anonim ***** válasza:
Hááát, engem most nagyon fognak páran utálni, de nekem van 5 gyermekem már...és itt ahol lakom, háááát, el vagyok szörnyűlködve, mert van egy család, ahol 8 gyerek van, az egyiket a kereszt szülők nevelik, a másikat az iskola a 3.at az óvoda, a nagylány 16 évesen terhes lett, és hadd ne soroljam...apuka alkoholista, anyuka beteges, pénz csak az van, amit segélyt kapnak...de ÉN úgy elvenném tőlük a gyerekeket , mint a huzat...a védőnő ilyenkor nem lát, vagy nem szólhat bele??? Gyámügy? Házi orvos? mert ezek a gyereke, csak akkor látnak ennivalót, ha elmegy mellettük a lányom szendviccsel a kezében...és a csaj minden egyes alkalommal a 30.hétben ment el orvoshoz, amikor már tuti nem lehet elvetetni....ez NEM élet a gyerekeknek...mi lesz belőlük ha felnőnek????????????
2013. szept. 14. 20:52
 47/51 anonim ***** válasza:

Mi lesz beloluk? Ha eros egyenisegek, akkor a szuloipelda csak rossz pelda lesz nekik...

Meg a 16 evesnek is van remeny... Egy eros hatarozott ferfi oldalan aki tisztedsrges anyat faraghat belole...

2013. szept. 14. 21:05
 48/51 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Nincs baba... Eltunt.. Mutetre nem akarok menni, majd kiderul mi lesz...

2013. szept. 17. 15:00
 49/51 anonim ***** válasza:
Sajnálom utolsó! :( Kitartás!
2013. szept. 17. 15:06
 50/51 A kérdező kommentje:
Szívből sajnálom, sok erőt és kitartást kívánok Neked. És nagyon sok boldogságot a családoddal. Bár tudom nem nagy vigasz, de a nagyfiadból próbálj erőt meríteni.
2013. szept. 18. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!