Nektek nincs elegetek abból, hogy rengetegen a nullára vállalnak gyereket (akár egyet akár 4-et), nektek meg nem sikerül?
Ne értsetek félre, nem azokra gondolok akik szűkösen is de megtudnak élni, hanem ahol a magukat vagy a meglévő gyereket sem tudják eltartani és mégis bevállalják az újabb gyereket, mert persze nekik sikerül.
Mi mindent meg tudnánk adni a babánknak mégsem akar jönni. Rossz látni, hogy néhány gyerek milyen rossz anyagi körülmények között él,pont ma láttam, hogy egy kb 2 év körüli gyerek ült a pici baba lábán a babakocsiban majd megszakadt a szíven a picuriért.
De nekem is elegem van, bár nekem van gyermekem, amit az utcánkban látok... A szíven szakad meg. Sorra jönnek a gyerekek a semmire, de szó szerint a semmire.
Szégyelljétek magatokat amúgy mindkét félről. Éppen olyan szomorú, hogy a 77%-os kedves válaszoló egyszer esetleg anya lesz, mint akinek 3 gyermeke van. A rossz példa talán rosszabb mint a nincstelenség, az egyikből van kiút...
Mielőbbi babásodást kívánok nektek! Neked is Kérdező! Eljön még a ti időtök és nagyon boldogok lesztek!
Sziasztok! Nálunk a faluba van egy 5 gyerekes család. A gyerekek és a felnőttek is nem kicsit szakadtak, és piszkosak. Az apuka masszív ivó, akárhányszor látom őket mindig ott a sör a kezébe, ha buszon ülünk vagy épp a faluba sétálnak az oviba vvagy a suliba...
Szeretetben biztos nem élnek mert az anyjuk a sszemünk előtt üti vágja őket, lek.öcsögözi a nagyobb fiát aki 8 éves lehet mert valószínű az ootthoni nyugodt és családias idil miatt összepiselte magát a buszon...
Az apuka múltkor annyira taccsra itta magát h tamolygot a babakocsit tolva és a nadragja közepén ... Hát nedves volt... Gondolom nem volt WC a közelbe... Hát valószínű a kérdező erre gondolt mikor feltette a kérdést! Nem értem ilyenkor hol van a gyámügy, hol van a védőnő...??? És esküszöm nem tuloztam!!!
Mi lesz beloluk? Ha eros egyenisegek, akkor a szuloipelda csak rossz pelda lesz nekik...
Meg a 16 evesnek is van remeny... Egy eros hatarozott ferfi oldalan aki tisztedsrges anyat faraghat belole...
Kedves kerdezo!
Nincs baba... Eltunt.. Mutetre nem akarok menni, majd kiderul mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!