Nektek nincs elegetek abból, hogy rengetegen a nullára vállalnak gyereket (akár egyet akár 4-et), nektek meg nem sikerül?
Ne értsetek félre, nem azokra gondolok akik szűkösen is de megtudnak élni, hanem ahol a magukat vagy a meglévő gyereket sem tudják eltartani és mégis bevállalják az újabb gyereket, mert persze nekik sikerül.
Mi mindent meg tudnánk adni a babánknak mégsem akar jönni. Rossz látni, hogy néhány gyerek milyen rossz anyagi körülmények között él,pont ma láttam, hogy egy kb 2 év körüli gyerek ült a pici baba lábán a babakocsiban majd megszakadt a szíven a picuriért.
De... RosSz erzes... De nekem ettol sajnos nem lesz hamarabb babam... Sogornom ilyen feltekeny p...a hogy mondtuk tavaly, hogy ismet orvoshoz jarunk mert szeretnenk... O meg mondta hogy hulyek vagyunk ebbe a vilagba stb... Mindenunk megvan igaz nekunk van egy 3 eves fiunk de a tesonak is meglenne mindene, semmibol nem lenne hianya...
A lenyeg az hogy sogornom bejelentette novemberben hogy van egy pozitiv tesztje... Kozben se hitelt nem tudjak fizetni mindig kolcsonkeregetnek se semmit nem tudnak venni.. Mi osszesporoltunk egy tengerparti nyaralast ok hitelt vettek fel ra stb stb stb... Autot vettunk, ok is rogton.. Hazat vettunk ok a neveloapam hazat toltak be fedezetnek, jajj de sokat tudnek meg meselni
20-as köszönöm :)
a féltékeny p.csa én vagyok? rám céloztál?
Kedves 54%
Gusztustalan amit irtal! Mas fajdalman ironizalsz... Es tudod mi az undorito? Hogy szultel harmat es szukosen nevelitek...
Te nekem beleillesz a kerdesbe! Ha elmentek a boltba a 3 gyerekkel honap vegen tudsz venni mindegyiknek egy tejszeletet? Nem hiszem...
Orulj, hogy van 3 legy ra buszke... En sajnalom a harmadik gyermeked mert valoszinu az elso ketto levetett gonceit, agyontaposott cipoit hordja... Kizart hogy nem!
Oszinten szivbol gratulalok a 3 gyerekhez...
Lehet irigyseg ami bennunk van... De benned mi volt amikor azzal a tudattal irtal kommentet hogy szukosen nevelitek a gyerekeket? Nalunk, sokunknal meg 5 gyereknel se zokkentene ki a kerekvagasbol.. Nektek 3 megterhelo mert szukoskodtok!
Hmmm... Nekunk lesz gyerekunk... Mindannyiunknak! De a Te gyerekeidnek lesz hianytalan nelkulozes mentes gyerekkora?
Dehogy rad gondoltam!
Irtam a sogornomet peldanak... Ot gondolom annak...
Igazad van, nem az a tipus vagyok ha ezt valaki a kepembe mondja ilyen stilusban es fingja nincs semmirol, eloszor jol fepofozom (ha nyugodt vagyok...) ha nem meg ossze is rugdosom...
En egy ilyen beszolast mint az utolso "ram nez a ferjem" igy reagaltam volna le... Ugyhogy sokan orulhetnek hogy neten, arc nelkul vannak! :)
Ooo kerdezo! Nem felti a sogornom a gyerekeit tolem... A kepembe tolja oket! Es elmondja termedzetesen hogy ez milyen jo...
A Fiunk egeszseges okos nagyfiu... A masodik babank beteg lett volna,16 hetesen derult ki nem tudott volna korhazon kivul elni. Most a harmadiknal multheten (6het) nem volt szivhang...ugyhogy sajnos aterzem teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!