Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek nincs elegetek abból,...

Nektek nincs elegetek abból, hogy rengetegen a nullára vállalnak gyereket (akár egyet akár 4-et), nektek meg nem sikerül?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem azokra gondolok akik szűkösen is de megtudnak élni, hanem ahol a magukat vagy a meglévő gyereket sem tudják eltartani és mégis bevállalják az újabb gyereket, mert persze nekik sikerül.

Mi mindent meg tudnánk adni a babánknak mégsem akar jönni. Rossz látni, hogy néhány gyerek milyen rossz anyagi körülmények között él,pont ma láttam, hogy egy kb 2 év körüli gyerek ült a pici baba lábán a babakocsiban majd megszakadt a szíven a picuriért.

2013. szept. 13. 13:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os pont az ilyenekre gondoltam.
2013. szept. 13. 13:47
 12/51 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt egy kolléga nőm aki ilyen szinten volt bele betegedve hogy neki nem jön össze a baba.Beszólt egy másik kollegára hogy az ilyen bezzeg már hanyadikat veteti el nekem meg nem jön össze.Én csak annyit mondtam erre hogy nem előled veszi el azt a gyereket neked nem azért nem jön össze mert ő túl sokszor volt már terhes.(a másik koll nem szedhet fogamzás gátlót mert Syncumart szed,gumira allergiás,spirál nem ajánlott a syncumár miatt)
2013. szept. 13. 13:50
 13/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 10-es :) remélem hamarosan nekünk is lesz babánk :) És örülök, hogy Nektek sikerült. Sok boldogságot és egészséget kívánok!
2013. szept. 13. 13:51
 14/51 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a válaszodat. A kérdésedre csak annyit írnék, hogy bennem nincs együttérzés? Akkor szerinted a te első mondatod, hogy hatott rám és a hozzám hasonlókra..., de ettől függetlenül minden jót neked és a családodnak
2013. szept. 13. 13:57
 15/51 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező én is megértelek! Nekem ugyan van gyermekem, de nagy kincsnek érzem őket, ugyanis 6 és 7 hónapra születtek, szerencsére teljesen egészségesek, de küzdöttek is érte a drágák.

Én is sokszor elborzadok olyan családokon, ahol előbb veszik meg a napi cigit, mint a rendes kaját, hadd ne soroljam utcán egyesek picuri gyermekkel hogyan beszélnek...

Ez nem irigység, csak gondolom te úgy érzed, nem igazság. Te mindent megadnál neki ( nem csak anyagilag ), akinek meg van, nem fogja fel mekkora kincs.

Tisztelet a kivételnek!

2013. szept. 13. 13:57
 16/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lényegében leírtad amit érzek
2013. szept. 13. 13:59
 17/51 A kérdező kommentje:
12-es én nem vagyok belebetegedve, csak el vagyok keseredve...
2013. szept. 13. 14:04
 18/51 anonim ***** válasza:
én kizárólag a véleményemet írtam le, isten őrizz, ha bárkit meg akartam volna bántani.
2013. szept. 13. 14:05
 19/51 anonim ***** válasza:
18%

Hát őszintén mondom, hogy nem tudom, hogy rendben van-e.

Én ugyanezen mentem át, és borzasztóan fájt látni, hogy olyan nők szülnek, akik semmit nem tettek a babáért, és nem is akarták, vagy egyszerűen alkalmatlanok az anyaságra.

Ne vedd magadra kérlek, mert nem rólad van szó, hiszen te szereted a gyerekeidet, és megadtok nekik mindent amit tudtok. Ez a legfontosabb. De annak aki vágyik rá, bármit megadna érte, és amikor jön azt is elveszíti... Hát ezt te nem fogod megtudni milyen, és örülj neki nagyon. Én is örültem volna, ha elég lett volna annyi, hogy "rámnéz" a férjem, de nekem mást dobott a gép. Ne haragudj, de én megértem a kérdezőt. Tudod az együttérzés is nagyon sokat tud jelenteni. Nekem vetélés után az volt az egyetlen, ami jelentett valamit, ha valaki együttérzett velem. Igen, irigy voltam mindenkire akinek van gyereke, és aki terhes volt.

Amikor a kórházban vártam a dokit, mert 9 hetesen véreztem, akkor volt alkalmam végighallgatni ahogy egy másik nőt vizsgál. Ő kb. a negyediket vetette el, és volt már néhány gyereke. Nagyon utálom az ilyet...

Én nem tudtam örülni mások gyerekének egy idő után. A sógornőm közben kétszer szült, mindent meg tudtak volna adni nekik, de éhezett mindkettő.:( Mi meg a közelükbe sem mehettünk, mert akkor "elszeretjük" őket. Hát ő nem alkalmas az anyaságra, nem szereti őket. Ezt volt a legnehezebb végignézni amíg nekünk nem jött a babánk. Most mégis ők irigyek ránk, csak nem tudom mi a jó francért...

Szóval azt mondom hagyjuk meg a kérdezőnek a fájdalmát, hagy gyászolhassa a meg nem született babáját, és engedtessék már meg neki, hogy néha kifakadjon. Itt megteheti, nyilvánosan úgyis viselkedni kell, ami olykor elég nehéz.:(

2013. szept. 13. 14:07
 20/51 anonim ***** válasza:
14-nek címeztem a 20-as válaszomat.
2013. szept. 13. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!