Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos legyszives. Teszt kép...

Sos legyszives. Teszt kép Pozi vagy nega?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 12. 12:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
62%
Amit feltettél abszolút nem pozitív..én nem tudom minek kell itt gratulálgatni a nem egyértelmű tesztekhez, csak beleéli magát a kérdező...Inkább legyen kellemes a csalódás, ha erősödik, mint fájdalmas, ha megjön..én ezt gondolom.
2013. szept. 15. 10:18
 32/37 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál ma? Ha jól emlékszem, el akartál menni. Ha voltál, megírod, mi volt? Nagyon drukkoltam neked és drukkolok még most is!
2013. szept. 16. 21:55
 33/37 anonim ***** válasza:

szia!

engem is érdekel, hogy mi lett belőle, többek között én is azok között voltam, akik pozitívnak gondolták, nekem is ilyen nagyon halvány volt, ezért mertelek bátorítani.

Kérlek írd meg, hogy mi volt az orvosnál!

2013. szept. 16. 23:26
 34/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem voltam még orvosnál.várok még.Pénteken tesztelek ujra .nem értem ezt az egész dolgot.nekem soha az életben nem volt még két csikos tesztem pedig nagyon sokat csinaltam.igaz 25 össel teszteltem újra lehet azért nem mutatott semmit.Pénteken tesztelek vagy csütörtökön és irok hogy mi lett.Vagy megcsináljam holnap reggel?ugyan úgy 25 ös tesztem van csak itthon.
2013. szept. 17. 08:12
 35/37 A kérdező kommentje:
Ma megjött :(
2013. szept. 24. 10:09
 36/37 anonim ***** válasza:
74%

Sajnálom!

A többieknek meg köszönöm a lepontozást.. :) Erre szoktam írni, hogy a francért hitegetik itt az embereket, ha egyszer nem egyértelmű a teszt..én nem szoktam halkan gratulálgatni, csak akkor(de akkor sem halkan,az olyan, mintha nem is csináltam volna semmit!), ha biztos vagyok abban a 2 csíkban!

Fel a fejjel kérdező, új hónap, új remény.. :)

2013. szept. 24. 12:02
 37/37 anonim válasza:
Nekem is úgy tűnik mintha 2 csik lenne . Szóval sok sikert a babázáshoz.:)
2015. márc. 7. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!