Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos legyszives. Teszt kép...

Sos legyszives. Teszt kép Pozi vagy nega?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 12. 12:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

A szellemcsík is látszik a negatív képeken (ez tapasztalatból írom sajna), de viszont sosincs színe, hanem csak szürke. Ha ez színes, akkor ez bizony pozitív!!!! :))))

Azért még szerintem mielőtt beleéled magad, csinálj még egy tesztet pár nap múlva :)

Szurkolok!

2013. szept. 12. 13:23
 12/37 anonim ***** válasza:
A 8 perc már sok.Így gyanús az egész.Szerintem tesztelj újat,és menj el orvoshoz.
2013. szept. 12. 13:24
 13/37 anonim ***** válasza:
Meddig érvényes a teszt? Ha 10 percig akkor még rendben van.
2013. szept. 12. 13:26
 14/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...papir azt irja hogy 5 10 perc után értékelhető a teszt.á nem agyalok rajta mert félek h csalódni fogok...2,5 éve nem védekezünk.Járt már ugy valaki hogy szines volt neki és mégsem volt babás?
2013. szept. 12. 13:27
 15/37 A kérdező kommentje:
ugy semmi bajom nincs a szédülésen meg a hányingeren kivűl.ez egy nap nagyon sokszór elófordul.Meg néha hirtelen undor jön rám.Bárcsak pozitiv lenne.Én már nem tesztelek hétfőn elmegyek dokihoz.dehát valaminek csak kell lenni hogy ha már ott az a második csik is. :(
2013. szept. 12. 13:30
 16/37 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos hogy elindult valami. Ha 10 percet ír a papír, akkor jó az eredmény! :))))) Majd írj hogy hogyan alakulnak a dolgok! Szorítunk!
2013. szept. 12. 13:32
 17/37 anonim ***** válasza:
A doki még uh-n nem fog látni semmit, max vérvételre fog elküldeni hcg szintet nézetni....
2013. szept. 12. 13:33
 18/37 A kérdező kommentje:
oké naggyon bizok benne hogy végre lehet egy kis boldogságom ebben a szerencsétlen életben.Ma 2 éve hogy anyukám meghalt + ma van a névnapom.ráadásul tegnap elött a nénnyém meghalt itthon infarktusban az apukám kezei között.szoval rám férne egy kis boldogság nem pedig még egy csalódás. :(
2013. szept. 12. 13:39
 19/37 anonim ***** válasza:

Részvétem! Azt mondják, ahol meghal valaki, mindig születik is valaki! Talán egy kis csöppség enyhítheti a fájdalmadat! Nagyon szorítok neked! boldog névnapot! :)

34 éves múltam, sincs még babám, terhes sem voltam még, legalább is nem tudtam róla és mi is 2 éve próbálkozunk sikertelenül. Ha valaki Én tudom mit érzel. :(

2013. szept. 12. 14:10
 20/37 anonim ***** válasza:

Szerintem pozitív!Szurkolok,majd írd meg,hogy mit mondott a doki!!

Sajnálom,hogy ennyi bánat ért!!Remélem most jönn a jó hír!

2013. szept. 12. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!