10-es érzékenységű tesztet érdemes a menstruáció előtt pár nappal megcsinálni? Írjatok légyszíves
Nézd ez olyan,hogy vagy kimutatja vagy nem!
Nekem már jóval mensi előtt a 25-ös is kimutatta, de pl. barátnőmnek a 10-es is, csak két nap késéssel!
Szia Nekem 4 nappal menzi előtt kimutatta a facelle teszt.
Drukkolok és írd meg hogy mi lett az eredmény.
4 nappal menzi előtt pozi lett a Clearblue!!!
25 hkm
Nem sokat számít a teszt érzékenysége, a Clearblue amúgy hiába kevéssé érzékeny, a tapasztalatok szerint hamarabb jelez (bár jó drága :) ).
Amúgy 10 nappal a fogantatás után már van rá némi esély halvány pozitívra, :) Nekem eleve rövid ciklusaim vannak, tehát rendszerint a ciklus 24.-25. napján teszteltem, és ha babás voltam, akkor már kimutatta, sőt, volt, hogy előtte is.
Első terhességemnél a dokim csodálkozott, hogy miért teszteltem olyan korán, már a nemvárt előtt. Mondtam, hogy igencsak gyanús volt, hogy 3 nap alatt egy kosárméretet nőtt a mellem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!