Sos legyszives. Teszt kép Pozi vagy nega?
2013. szept. 12. 12:54
23/37 A kérdező kommentje:
elnézést kérek hogy rosszul irtam utolsó elötti ....köszönöm irni fogok hogy mi a helyzet.
2013. szept. 12. 14:58
25/37 anonim válasza:
Hát én is pozinak nézem. Drukkolok, hogy az is legyen! És csajok most már tuti, hogy létezik olyan, hogy megjön és mégis babás vagy. Nem gyakori, de előfordul. Ma beszéltem egy csajjal, aki jövő hónapban szül, de nem akarta a babát, csak már késő volt elvétetni, mert végig menstruált. Nem kevesebbet, nem volt más mint máskor, mindig időben megjött, és 18hetesen derült ki, mert állandóan fájt a hasa és emiatt ment dokihoz. Ha nem nekem meséli én el sem hiszem. Hallottam már ilyet, de mindig a valakijének a valakijével történt meg, és mindig csak mesének hittem. Szóval kedves Kérdező, én ezek után már mindent elhiszek. Lehet megjött, de menzesz előtt nem sokkal megfogant és azért ilyen halvány még a teszted!
26/37 anonim válasza:
Szia. Sztem ne éld még bele magad, nekem is van ilyen tesztem, és sajnos szellem csík volt csak mind 3 x...és látszott pedig a negatívon is....de nagyon szurkolok hogy babás legyél!!!
27/37 Szandy89 válasza:
Részvétem!
Én is pozitívnak látom! :)
Én én is ezzel a teszttel teszteltem pozit a nem várt előtt 1 nappal! :)
A doki még nem fog látni semmit! Inkább tesztelj reggeli pisiből.Abból erősebb kell,hogy legyen! :) és 1-2 hét múlva menj dokihoz akkor már valószínű lesz szívhang is!
28/37 anonim válasza:
múlthéten én is ugyanígy voltam , ahogy te, ugyanilyen volt a tesztem, és nem tudtam eldönteni hogy pozitív vagy szellemcsík, de a tegnap reggeli kb 10. tesztem már szép egyforma erősségű 2 csíkos :) szóval gratulálok ez pozitív pár nap és szépen fog erősödni :)
29/37 anonim válasza:
Szia ha jó látom ez egy clearblue compact teszt. Szerintem pozi :)
Én is ezzzel teszteltem nagyon halványat és ma 17 hónapos a kisfiam. Drukkolok :)
30/37 A kérdező kommentje:
Nem értem most hogy mi van.na hajnalban discolor tesztel full negativat teszteltem.most miért? Akkor szellemcsík lett volna =( ajjmár
2013. szept. 15. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!