Sos legyszives. Teszt kép Pozi vagy nega?
2013. szept. 12. 12:54
1/37 A kérdező kommentje:
Tegnap délutáni vizeletből csináltam
2013. szept. 12. 12:55
2/37 anonim válasza:
Borzasztóan homályosak a képek, de talán a negatívba tett képeken látok 2. csíkot. A simákon viszont nem.
3/37 anonim válasza:
Én vaksi vagyok, de ezen még én is látok egy nagyon halvány második csíkot. :D
5/37 anonim válasza:
Nagyon nagyon halványan mintha látnék valamit.Szerintem pár nap múlva tesztelj.Mikor kellene megjönnie?
6/37 anonim válasza:
Én látom a simákon is, mintha ott lenne valami, de ezt gondolom élőben látszik rendesen. Ha nem szürke a csík, hanem van színe, akkor szerintem ez halvány pozitív! :)
7/37 anonim válasza:
én is látom a második csíkot mindegyiken.a második képen, ami negatív, azon meg egyértelműen ott van.
ez bizony pozitív! :)
8/37 A kérdező kommentje:
Hát ez ugy volt hogy mult honap végén kellet megjönnie megis jött csak 2 napra és nagyon kevés volt.azota vannak reggeli rosszuléteim.És gondoltam hogy tesztelek egyet.A teszt Clar Blu és kb a 8.percbe már látható volt a csik.Igen van szine mégpedig kék.Attól félek h szellem csikós.De ha az lenne akor negativba nem kellene hogy látszódjon nem? Ohh istenem nem akarom elhinni..remélem tényleg igazatok lesz és pozi :D
2013. szept. 12. 13:08
9/37 anonim válasza:
Szia, nekem is gyanús, hogy ez pozitív! :)
Mióta vársz a babára?
Vegyél egy digitális Clear Blue tesztet, az tuti nem téved! :)
Szorítok, hogy ott legyen a babád! :)
10/37 anonim válasza:
Ha erősen nézzük, akkor talán pozitív, csak az fura kicsit, hogy ennyi hét késés után még nagyon halvány. Én mindenképpen elmennék dokihoz!Nem görcsölsz amúgy? Nem fáj semmid? Remélem tényleg terhes vagy! Drukkolok nagyon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!