Lanyok, nyugtassatok meg letszi, hogy ez nem mehenkivuli lesz, nagyon felek!?
Figyelt kérdés
A ciklusaim nem pontosak 23-25 naposak. Kedden voltam a 21. napon es delutan teszteltem egy halvany pozitivat,mert volt egy megerzesem. Viszont szombaton, vasarnap volt egyszer egy barnas folyasom, majd vasarnap este ugy gorcsoltem,mint amikor megjon. Ekkor letettem a babarol, de hetfo reggel szinten barnas es egy picit veres folyasom volt egy picit, azota semmi ilyen folyas. Idonkent picit szoktam emelyegni, a derekam ma ejjel nagyon fajt, ami mostanra szinten elmult, meg a hasamat erzem, nem faj csak erzem hogy van. Olvastam, hogy ezek mind a mehen kivulitol lehetnek, ami eddig fel sem merult bennem, csak az egyik kerdesben a valaszban talaltam ra. Ugye lehet, hogy azert lett hamarabb pozitiv a teszt, mert most hamarabb volt ovum? Letszi irjatok, tapasztalatokra is kivancsi lennek. Elore is koszi2013. aug. 28. 09:50
11/16 anonim válasza:
És kaptál valamit? Pl. Utrogestant?
12/16 A kérdező kommentje:
Semmit sem adott :(
2013. aug. 29. 16:34
13/16 anonim válasza:
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
14/16 anonim válasza:
Én annak idején mikor barnáztam 6 hetesen akkor első körben Rutascorbint kaptam, ez vény nélküli és igazából csak c-vitamin, erősíti az érfalaka. Szerintem csak kismama nyugtatásra adják (érezd a törődést), de ilyet szedhetsz vagy sima ascorbin savat is vehetsz és azt is szedheted, mert egészen biztosan nem árt. végül 8 hetesen véreztem bár végül nem derült ki, mitől mert azt nem értették a dokik honnan jön a vér, de akkor kaptam Duphastront.
15/16 anonim válasza:
Nekem még Magne B6-ot mondták, hogy szedjek.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, probalok pozitiv maradni. Magneziumot iszok meg akkor veszek c vitamint is. Erdekes, hogy most csak az uh utan barnaztam, meg mar csak a derekam faj. Huu de hosszu lesz ez a ket het :(
2013. aug. 29. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!