Nyugtassatok meg: az orgazmus ugye nem gátolja a petesejt megtapadását/beágyazódását?
Ez az 5. hónap, amikor próbálkozunk, és már annyi minden megfordult a fejemben, hogy vajon mi miatt nem jöhetett össze eddig... Pl. ez is. Elég intenzívek az orgazmusaim (szerencsére :) ), és félek, hogy emiatt lelökődik, vagy valami.
Vagy hogy túl szoros a nadrágom dereka, és emiatt nem tapad meg... Annyi mindenen gondolkodom, pedig nem akarok ráparázni!
Nyugi, az orgazmus nem zavarja a teherbeesést.
Esetleg próbálkozz hőmérőzéssel vagy használj ovutesztet.
Köszönöm. :)
A hőmet mérem 3. hónapja, az ovutesztre még nem szántam rá magam. 3-5 nap múlva (nem) kellene megjönnie, egyelőre 37,1 körül mozog a hőm...
5. vagyok
Ja és a hőd elég bíztató! :)
8+5hkm
Aranyosak vagytok, köszi. :)
Engem igazából az ovu utáni orgazmus foglalkoztat, mikor már elindul beágyazódni a kis megtermékenyült petesejt... Nehogy megijedjen szegény az összehúzódásoktól, vagy valami...
Remélem ez a hónap már sikeres lesz. :)
Nem gátolja állítólag sokat segít...hát nem tudom én még nem estem teherbe sajna.De szoritok neked....
remélem sikerült neked mert a hőd.biztató.Ha nem megy lentebb akkor az jot jelent.
Majd.írj eredményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!