Orgazmus és teherbe esés között összefüggés?
Figyelt kérdés
Hülyeség vagy igaz?Ezt itt olvastam..Hogy akinek nincs orgazmusa az nem esik teherbe vagy pedig nehezen!Ne hurrogjatok le!2012. aug. 9. 19:53
1/5 anonim válasza:
Van akinek elősegíti az orgazmus, hogy a méhszáj bemerüljön úgymond a spermákba. Nekem is ezt tanácsolta az orvos, mert nagyon hátrahajló a méhem. Van már egy lányom, akkor szó sem volt orgazmusról amikor fogant. Tehát csak elősegíti a fogantatás esélyét.
2/5 anonim válasza:
Ez nem igaz. Attól, hogy vkinek nincs orgazmusa, még teherbe eshet.
De tény, hogy vmennyit segít a nő orgazmusa, mivel a méhösszehúzódások segítik a spermiumok feljutását.
3/5 anonim válasza:
szerintem is van összefüggés, hiszen a természetet nem véletlenül alkotott így meg minket. A méh ritmusos összehúzódása elősegíti, hogy a spermiumok még beljebb kerüljenek, közel a petesejthez. Az ondókilövellésnek is az a lényege, hogy jó messzire bejussanak a spermiumok, ha csak simán folyna, kevesebb lenne az esély, már bocs a részletes szemléltetésért.
Azt olvastam amúgy, hogy az orgazmus lúgosítja a hüvelyt, ami az y-os spermiumoknak kedvez. Nálunk ez bejött duplán!
4/5 anonim válasza:
Nincs összefüggés.Gondolj a háborúban megerőszakoltakra. Orgazmus nulla,gyerek meg azonnal.
5/5 anonim válasza:
szia! hét éven át nem estem teherbe, de orgazmusom mindig volt. aztán volt egy sex a párommal amikor elmaradt az orgazmus- sikerült teherbe esnem :-). szerintem semmi köze nincs egymáshoz, én ezt írhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!