Van összefüggés a mensi időtartama és mennyisége és a teherbe esés esélye között?
Hát, a két nap az nem sok, annak biztosan valami oka van szerintem. Nőgyógyásszal már beszéltél erről?
Egyébként a munkatársnőm mindig szenvedett a menstruációjával, mert fájt neki nagyon és sokat, sokáig vérzett, de ugyanolyan könnyen esett teherbe, mint én, akinek néha és alig fájt a hasa és teljesen normális mennyiségű és öt-hat napig tartó vérzése volt.
Szia!
Nekem sokáig van meg 6-7 napig, a mennyisége nem sok,de nagyon hamar teherbe esek. Eddig kétszer próbálkoztunk és mind a kettő elsőre sikerült. Attól is függ, hogy milyen hosszú a ciklusod hossza. Nekem 32 napos ciklusaim vannak. Úgy tudom, hogy például egy 22 napos , illetve egy 40 napos ciklusnál érdemes orvost felkeresni, mert nem biztos, hogy van peteérés. Ne keseredj el, általában egészséges pároknál egy-másfél év alatt összejön a baba. A lényeg, hogy ne idegeskedj, mert az hátráltatja a teherbeesést. Javaslom, hogy vegyél ovulációs tesztet, az megmutatja, hogy mikor van peteérésed és mikor kell próbálkozni. Sok sikert, biztos sikerülni fog.
nekem kereken egy hetig tart (vagyis elso es utolso nap barnazas, kozte 5 nap verzes), fajni nem faj, csak sok volt nagyon. relative hamar teherbe estem, ugy 3-4 honap alatt.
a két nap nekem is kevesnek tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!