Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lanyok, nyugtassatok meg...

Lanyok, nyugtassatok meg letszi, hogy ez nem mehenkivuli lesz, nagyon felek!?

Figyelt kérdés
A ciklusaim nem pontosak 23-25 naposak. Kedden voltam a 21. napon es delutan teszteltem egy halvany pozitivat,mert volt egy megerzesem. Viszont szombaton, vasarnap volt egyszer egy barnas folyasom, majd vasarnap este ugy gorcsoltem,mint amikor megjon. Ekkor letettem a babarol, de hetfo reggel szinten barnas es egy picit veres folyasom volt egy picit, azota semmi ilyen folyas. Idonkent picit szoktam emelyegni, a derekam ma ejjel nagyon fajt, ami mostanra szinten elmult, meg a hasamat erzem, nem faj csak erzem hogy van. Olvastam, hogy ezek mind a mehen kivulitol lehetnek, ami eddig fel sem merult bennem, csak az egyik kerdesben a valaszban talaltam ra. Ugye lehet, hogy azert lett hamarabb pozitiv a teszt, mert most hamarabb volt ovum? Letszi irjatok, tapasztalatokra is kivancsi lennek. Elore is koszi
2013. aug. 28. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha elmész egy orvoshoz, ő biztosan megmondja.
2013. aug. 28. 09:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sem kizárni sem megerősíteni nem tudjuk, hogy méhen kívüli-e, vagy sem. Mivel ehhez ultrahang kell. Viszont minden tünet, amit elmondtál, igaz egy átlagos terhességre is. Nincs benne semmi extrém. SZerintem csak túlizgulod. Ugorj el egy vizsgálatra, és meglátod! :)
2013. aug. 28. 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekem kb. öt hetes terhesen volt barnás folyásom. Az az alacsony progeszteron szint miatt volt. Kaptam rá gyógyszert. Én amúgy elmennék dokihoz, mert ha tényleg terhes vagy akkor semmi miatt sem jó a barnázás. Mármint hogy akármi is az oka.
2013. aug. 28. 09:58
 4/16 anonim ***** válasza:
A méhen kívüli terhességet az esetek nagy részében az orvos előbb észre veszi mint , hogy az anyukában felmerüljön a lehetőség. A méhen kívüli terhesség 7-8 hetesen kezd gondot okozni, addig a petevezeték elég jól alkalmazkodik a babához. Ennyire korán még nem szokott tüneteket okozni. Amiket írtál simán lehetnek egy probléma mentes sima terhesség tünetei is. Én is az orvost javaslom, jobb kétszer fölöslegesen menni mint egyszer nem menni amikor baj van. Max közlik veled, hogy minek aggódsz, de ennyit megér szerintem. Nekem az első terhességemnél semmi bajom nem volt, még is végül elvetéltem. A második terhességemmel barnáztam, véreztem, szúrt, fájt, feszült és minden bajra utaló jelem meg volt. Most még is ő rugdos 29 hetesen a pocakomban és nem az első probléma mentesem.
2013. aug. 28. 10:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Koszi Lanyok! Holnap ugy is megyek a dokimhoz, de meg biztos, hogy nem fog latni semmit, mert aug. 7 az uolso mensesem napja :( sztem csak nyugtatgatni fog.
2013. aug. 28. 10:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Mondd el a dokinak a barnázást és kapsz majd gyógyszert. Remélem minden rendben lesz. Nekem is volt a 6. terhességi héten kis vérzés és kaptam gyógyszert és a doki megtiltotta az ülőfürdőt és hogy túl meleg vízben tusoljak. Írj majd mi volt a dokinál. A lényeg, hogy nyugodt maradj bár tudom ez nagyon nehéz de az idegeskedéssel többet ártasz.
2013. aug. 28. 12:39
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de nekem pont ezek voltak a tüneteim méhen kívüli terhességnél. Amikor elkezdtem vérezgetni, az orvos ultrahanggal még nem is látta, hogy hova ágyazódott be, viszont naponta nézték a HCG szintemet. És kb. egy hét múlva vették észre a petevezetéken beágyazódva. A második terhességemnél szintén volt vérzés, de az csak a 6. héten, azzal sajnos elvetéltem, de legalább jó helyen volt.
2013. aug. 28. 12:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, sajnalom a Veled tortenteket. En is emiatt aggodok, bar a korai teszt eredmenyemet betudom annak, hogy a ciklus elejen volt peteeresem. A derekfajasom mar szerencsere elmult, csak neha erzem mintha megjonne. A barna folyas sincs mar, az is csak ugymond egyszer folyt egyet es annyi. Szoval az sem folyamatos volt. Ezt pedig megprobalom ugy felfogni, hogy a beagyazodas miatt volt. Remelem minden rendben lesz, hiszen meg 2 het mire egyaltalan petezsakot lathat :(
2013. aug. 28. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Majd ird meg, hogy mi volt az orvosnal!
2013. aug. 28. 17:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, most jottem meg a dokitol. Tudtam, hogy nem fog latni semmit, ket het mulva kell hogy vissza menjek. 12 mm a mehnyalka vastagsagom meg egy pucit meg mindig verezgetek. Mast nem mondott :(
2013. aug. 29. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!