Nyugtassatok meg?
Figyelt kérdés
Félek, hogy terhes vagyok. Igaz mensiztem azóta többször és csináltam tesztet ami negatív lett.
Voltam dokinál, megvizsgált, persze nem mondtam a félelmem neki. Megvizsgált UH-val (hasi) leírta a méhem nagyságat. megnéztem egy korábbi leletem (ahol nem merült fel a terhesség lehetősége) és kb. anno is ugyan azt írta le mint most.
nem vagyok terhes ugye. Kb. 9-10 hetes lennék.
2012. okt. 2. 12:37
2/7 anonim válasza:
Miért félsz? Van bármi jele annak, hogy esetleg várandós lennél? Fáradékonyság, mellfeszülés, émelygés? A doki meg egy 9-10 hetes terhességet már látna! És a tesztek is negatívak!
De ha tényleg ennyire tartasz ettől menj vissza az orvoshoz (vagy másikhoz), s konkrétan kérdezz rá!
Mást nem tudok mondani! :)
3/7 anonim válasza:
Gyurcsok távolba látó gyógyító is ezt mondana: nem vagy terhes. Ennyi ésszel....
7/7 anonim válasza:
Ez egy hülye kérdés.Semmi okod nincs aggódni....mit paráztatod magad feleslegesen?Ha az lennél akkor a doki is mondta volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!