Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nyugtassatok meg engem kérlek...

Nyugtassatok meg engem kérlek titeket! Ugye nem esett teherbe?

Figyelt kérdés
A b.nőmmel lefeküdtünk a múltkor de egy kis gond miatt hamar elmentem, de utána megtöröltem a pömpedlit és folytatni akartuk tovább szóval kézzel felizgatta a pömpit, utána kezet is mostunk, megtöröltünk mindent, új óvszert húztunk, szóval ugye egy minimális darab spermium se jutott be oda ahova nem kéne, ugye?? A 2. menet sem volt sikeres majdnem a gumi is lecsúszott, de nem érintkezett közvetlenül semmivel. Ugye nincs baj?
2012. máj. 6. 21:40
 1/6 anonim válasza:

ha volt gumi nincs para, apró sex katasztrófák meg kivel nem történnek...

folytatjátok holnap :)

2012. máj. 6. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Pömpedli? Ezt még nem hallottam! :)

Nem, nem eshetett teherbe a barátnőd!

2012. máj. 6. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj!

Amúgy meg gyakorlat teszi a mestert! :) GYakoroljatok sokat, csak ugyanígy, óvatosan. Minden menet új gumi és nem maszatolni semmit sehová! :)

2012. máj. 6. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát... xD Engem elkeserítene nagyon ez a sok bénázás:D Nem lehet,hogy kicsi vagy te még a szexhez?
2012. máj. 7. 06:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én kicsi csak gyakorlatlan, nem kezdtem már 15 évesen szexelni :) köszönöm a válaszokat és megpróbálunk majd gyakorni :) egyébként ha a kezemre került volna egy kis előváladék vagy netán ondó, abból se lett volna baj remélem, mert a pömpit óvszerestül is megtöröltem, mindig tiszta kendővel, remélem ti is így gondoljátok :)
2012. máj. 7. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt tudni kell, hogy ha a kezedre vagy a barátnőd kezére spermium kerül, és az valahogy a hüvelyéhez ér, vagy netán belekerül attól még elég kicsi az esély a teherbeesésre. Szóval azért nem kell ennyire sterilen csinálni:-)

Egyébként emelem kalapomat a felelősségteljes fiatalok előtt! Anyukátok büszke lehet rátok!

36/N

2012. máj. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!