Hány hónap próbálkozás után estetek teherbe 40 körül?
Figyelt kérdés
Már van 2 gyermekem szeretnénk még egyet.Pcos-t diagnosztizáltak,szedem a gyógyszert+diétázok.2012. máj. 6. 15:55
2/4 anonim válasza:
Szia!
Hát én negyven lettem áprilisba, 2 éve amikor megszületett előtte februárba a kislányom. A férjem akkor 48 éves volt. Előtte én 21 évesen szültem. Igy amikor 37 évesen rájöttem szeretnék még egy babát,hát elég sokat próbálkoztunk a párommal.Még a nőgyógyász gyógyszert is írt fel + injekcíót is kaptam hogy legyen peteérésem. Mert nem minden hónapban volt. Ezért nagyon boldog voltam amikor ezek után a második hónapban kiderült hogy várandós vagyok. Megszületett Zoé, nagyon élvezem a vele töltött időt.Szóval sok mindentől függ,és a Pcos nem egy jó pont,de sikerülhet,kitartás!
3/4 anonim válasza:
35 es 36 evesen is elso probalkozasra. Fiam ketto eves, kislanyom negy honapos. :-) bar nekem nincs pcos-om.
4/4 anonim válasza:
Hát anyunak hamar összejött,méhenkívüli lett.Utána mikor újra próbálkozhattak is hamar összejött és én szerintem nem szedett ő semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!