Ki esett spontán teherbe 1 év után?
rengeteg ismerősőm van akik több évig próbálkoztak és végül lombikos babájuk született.és utána amikor nem számítottak rá spontán teherbe esett. és ekkor még csak féléves volt a babájuk.
az unokatesóm is 1év után akart orvoshoz fordulni,mert nem jött a baba,és amire időpontot kért a dokitól kiderült,hogy terhes.
a barátnőm ikreket szült,szintén lombikkal! a doki közölte velük,hogy spontán biztos nem fog soha teherbe esni,de nem voltak még 1évesek az ikrek,és teherbe esett..!meg voltak döbbenve! de nyílván megtartották.
nekem petefészek ciszta miatt nem lehetett babám (a orvosok szerint)
mára már fél éves a drágaságom:)
Igaz nem az Én kérdésem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Mi 1,5 évet próbálkoztunk, habár kb 2-3 hónapot nézegettem magamat, de akkor is csak kicsit a hömet (hónajban), Majd voltam dokinál aki azt ajánlotta, hogy elöször nézzem hömet, és menjek hozzá közép idöben több UH-ra ahol megnézi mi van a petéimmel. Majd decemberben eldöntöttem, hogy OK majd februárra lemegy minden családi program és akkor. Január közepén teszteltem pozitívat.
Masodiknál 3 hónapot próbálkoztunk.
Szerintem 9 hónappal még sehova nem vagytok lemaradva, föleg ha még 30 évet sem értétek el.
Még egy dolog. Amikor teherbe estem akkor 3 hétig nem voltunk együtt csak egyetlen egyszer. családnál voltunk, és karácsony volt, így mindig mindenki otthon volt. egyetlen délután ment anyósom el fél órára, kb 5 percest nyomtunk nagyon gyorsan, majd mentem mosakodni. Még is terhes lettem.
Én.
Hónapra pontosan 1 év után fogant meg a babánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!