Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem téved az UH és minden...

Nem téved az UH és minden oké, ugye? Nyugtassatok meg. :/

Figyelt kérdés
A "problémás" menstruáció utáni 5. hét 4. napján (az együtt léttől számítva 4.hét 4. nap) hüvelyi UH-n 1mm-es nyálkahártyát mértek. Ennél azért jóval vastagabbnak kéne már lenni terhesség esetén, nem?? A doki azt mondta tuti nincs semmi... Am fogamzásgátlót szedek. De pár napja esténként enyhe hányingerem van, meg hetek óta nincs étvágyam, ég a gyomrom. Tuti, hogy nem vagyok terhes és ezek nem attól vannak, igaz? 4 teszt is negatív lett, az utolsó tegnap...
2012. dec. 7. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. Nekem 17mm-es volt a nyálkahártya 4 hetes terhesen.
2012. dec. 7. 17:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyértelmű választ! :)
2012. dec. 7. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Tuti nem vagy terhes, ha csak 1mm-es volt a méhnyálkahártyád. Az iszonyú kevés. Nekem néhány nappal menzesz után már 8 mm-es volt.
2012. dec. 7. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kevés, de már annyi mindent olvastam a tünetekről, hogy szinte mindent észrevettem :/ nyilván csak képzelem, de idegbeteg vagyok mostanában ez miatt. Azt nem tudom, h a menzesz után milyen vastag, de 10 nappal a novemberi vérzés után volt a vizsgálat. De igazából a gyógyszer miatt nem is vastagodhat meg. Csak akkor azt nem értem, h aki gyógyszer mellett lesz terhes az hogyan??? HA ilyen vékony a nyálkahártya...?
2012. dec. 7. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nekem spirál mellett fogant a babám, de látod, hogy 17mm-es volt a nyálkahártya. Sajnos bakik becsúszhatnak:)
2012. dec. 7. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom tudom.. de bízom benne h tényleg csak 1 mm és az biztos nem elég a terhességhez. Köszi a választ!
2012. dec. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!