Ugye ciklus.hu téved, és nem is volt még ovum? Görbe csatolva!
Szia!
Én nem vagyok görbeszakértő, de itt a lányok, akik csinálják, azt szokták írni, hogy azonos időben kell mérni. Nem tudom, hogy ez a 3,5 óra még belefér-e, de lehet hogy amiatt lett más az eredmény. Két műszakban jársz dolgozni? :-)
Láttam hogy gyógyszert szedsz. Mit? Ha progeszteron pótlást kapsz, az megemeli a hőt.
Ha csak a cikk-cakkot nézem, akkor szerintem simán lehetett ovud. :-)
Miért kételkedsz?
Szia Manka!
Hát az a furcsa,hogy eddig is így mértem a hőmet,ilyen eltérésekkel,és nem volt ilyen cikk-cakkos! Szinte észre sem lehetett venni,hogy 3,5 óra eltérés van benne! Ez az előző görbém:
Igen,két műszakban dolgozom sajnos! :(
Letrox-ot kell szednem minden nap pm. alulműködésem van!
A másik a multivitamin,csak nem tudom miért nem írja ki ciklus.hu! :(
Azt hallottam,hogy ovu után nem esik le a hő az alaphő alá,vagyis a csík alá nem szabadna neki esni,mert akkor nincs ovu! Viszont nekem csak egy nap volt magas,és vissza állt az alaphőre! De mivel én nem tudom,és segítséget kérek,elfogadom,amit írtál! :) Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!