Miért vérzek? Nagyon félek! Nyugtassatok meg!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap voltam nőgyógyásznál, ahol megállapították hogy 5 hetes terhes vagyok. Előtte csináltak citológiát is. Azóta pecsételő barnázás van. Nem tudom mitől lehet! Felhívjam az orvost, vagy visszamenjek hozzá? Nagyon félek hogy elmegy a pici! Semmi értelmes választ nem találok az interneten rá, ezért kérdezem itt! Segítsetek, ha valaki tudja mitől lehet ez, kérem írja meg!!!2013. ápr. 4. 16:08
1/9 anonim válasza:
Szia!
Vizsgálat után pecsételő vérzés előfordulhat, de biztos, ami biztos menj vissza a dokihoz, te is megnyugszol.
A betétet, amiben a vér van ne dobd ki :)
2/9 anonim válasza:
lehet a vizsgálattól van de szerintem nem lehet 100%ra megmondani! mindenképp hívd fel!
3/9 anonim válasza:
Pecsételő vérzés előfordulhat citológiua után. Amíg nem erősödik, nem lesz élénkpiros, és nem kísérik görcsök, addig nincs miért aggódni. Ha tudod az orvosod számát, esetleg hívd fel.
4/9 anonim válasza:
Nekem minden citologia utan ez van, ne aggodj! Amig barmit tapasztalsz szed napi 1000mg c-vitamint, az verzescsillapito, ha gorcsolnel akkor MagneB6 es ha tudsz pihenj! Ha ket nap alatt nem mulik, menj vissza. De ez tuti a cito lesz! Gratulalok! ;-)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valamilyen szinten megnyugtattatok! Ha holnap délutánig nem múlik akkor felhívom az orvost. Vettem is ki szabadságot mára meg holnapra és maradok itthon pihenni. A Gravida terhesvitamint szedem és Magne B6-ot. Görcsölés nem lépett fel szerencsére. Semmi problémám nincs csak ez a kis barnázgatás. Mondta az orvos hogy teljesen zárt a méhszájam, már láttuk a petezsákot az ultrahangon, azt mondta hogy teljesen egészséges terhesség, csak van egy kicsi méhszájsebem, ami miatt a házas élet tiltott most egy ideig. Remélem akkor nem lesz baj a csöppemmel. :)
2013. ápr. 4. 16:23
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ez volt sajnos:(( én is nagyon megijedtem...de megnyugtatlak!!!!!!semmi bajom nem volt:) szólt is, hogy ez lesz! 2 napig barnás véres volt, utána vége is lett! Nyugi, nincs semmi baj!:)
15hkm
A pici, ha ott akar maradni ott is fog. Jól megtapadt, semmi nem hozza ki onnan, hidd el:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nyugtató szavakat! :) És gratulálok a babához! :)
2013. ápr. 4. 16:34
8/9 anonim válasza:
A lorugas c-vitamin tenyleg segit elallitani! Jo hogy szabit vettel ki. De amugy minden rendben lesz! ;-)
9/9 anonim válasza:
Légy nyugodt és pihenj. Én kapásból arra gondolok, h megpiszkálta a méhszájsebet, ami így válaszol. Ugye a kenetvételhez szöveti sejteket is szoktak levenni, és az felhám sérüléssel járhat. Na ez most egy méhszájsebnél tutira előidézheti a barnázást! Nyugodj meg és pihi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!