Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért vérzek? Nagyon félek!...

Miért vérzek? Nagyon félek! Nyugtassatok meg!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap voltam nőgyógyásznál, ahol megállapították hogy 5 hetes terhes vagyok. Előtte csináltak citológiát is. Azóta pecsételő barnázás van. Nem tudom mitől lehet! Felhívjam az orvost, vagy visszamenjek hozzá? Nagyon félek hogy elmegy a pici! Semmi értelmes választ nem találok az interneten rá, ezért kérdezem itt! Segítsetek, ha valaki tudja mitől lehet ez, kérem írja meg!!!

2013. ápr. 4. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Vizsgálat után pecsételő vérzés előfordulhat, de biztos, ami biztos menj vissza a dokihoz, te is megnyugszol.

A betétet, amiben a vér van ne dobd ki :)

2013. ápr. 4. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
lehet a vizsgálattól van de szerintem nem lehet 100%ra megmondani! mindenképp hívd fel!
2013. ápr. 4. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Pecsételő vérzés előfordulhat citológiua után. Amíg nem erősödik, nem lesz élénkpiros, és nem kísérik görcsök, addig nincs miért aggódni. Ha tudod az orvosod számát, esetleg hívd fel.
2013. ápr. 4. 16:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem minden citologia utan ez van, ne aggodj! Amig barmit tapasztalsz szed napi 1000mg c-vitamint, az verzescsillapito, ha gorcsolnel akkor MagneB6 es ha tudsz pihenj! Ha ket nap alatt nem mulik, menj vissza. De ez tuti a cito lesz! Gratulalok! ;-)
2013. ápr. 4. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valamilyen szinten megnyugtattatok! Ha holnap délutánig nem múlik akkor felhívom az orvost. Vettem is ki szabadságot mára meg holnapra és maradok itthon pihenni. A Gravida terhesvitamint szedem és Magne B6-ot. Görcsölés nem lépett fel szerencsére. Semmi problémám nincs csak ez a kis barnázgatás. Mondta az orvos hogy teljesen zárt a méhszájam, már láttuk a petezsákot az ultrahangon, azt mondta hogy teljesen egészséges terhesség, csak van egy kicsi méhszájsebem, ami miatt a házas élet tiltott most egy ideig. Remélem akkor nem lesz baj a csöppemmel. :)
2013. ápr. 4. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt sajnos:(( én is nagyon megijedtem...de megnyugtatlak!!!!!!semmi bajom nem volt:) szólt is, hogy ez lesz! 2 napig barnás véres volt, utána vége is lett! Nyugi, nincs semmi baj!:)

15hkm

A pici, ha ott akar maradni ott is fog. Jól megtapadt, semmi nem hozza ki onnan, hidd el:)

2013. ápr. 4. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nyugtató szavakat! :) És gratulálok a babához! :)
2013. ápr. 4. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
A lorugas c-vitamin tenyleg segit elallitani! Jo hogy szabit vettel ki. De amugy minden rendben lesz! ;-)
2013. ápr. 4. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Légy nyugodt és pihenj. Én kapásból arra gondolok, h megpiszkálta a méhszájsebet, ami így válaszol. Ugye a kenetvételhez szöveti sejteket is szoktak levenni, és az felhám sérüléssel járhat. Na ez most egy méhszájsebnél tutira előidézheti a barnázást! Nyugodj meg és pihi!!!
2013. ápr. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!