Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? 2 napot késett...

Ez normális? 2 napot késett DE, csak akkor vérzek (bocsi) ha pisilni megyek de, akkor sem mindig. Akkor ezt most "vegyem"mensesnek .

Figyelt kérdés

2013. ápr. 2. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ez eltér a megszokottól, akkor semmiképp ne vedd normális mensinek. Kivéve, ha nem rég kezdtél el menstruálni és még nem állt be :)
2013. ápr. 2. 10:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem szokott késni inkább 1-2 nappal korábban szokott megjönni olykor. De ez mitöl lehet HA nem terhesség ?
2013. ápr. 2. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Sok mindentől lehet. Pl. kemény sportolás, diéta, stressz, aztán felfázások, fertőzések (mondjuk azoknak egyéb jelei is vannak), hormonváltozás, gyógyszer szedés.

Ha nincs semmi más tüneted, nincs folyás, fájdalom, pisilési inger akkor várj egy kicsit aztán menjél el dokihoz. Legalább is én ezt csinálnám.

2013. ápr. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!