Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három napja pozitív az ovu...

Három napja pozitív az ovu tesztem, de a hőm nem megy le. Normális ez?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 23. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet még kell egy kis idő, míg kilökődik a petesejt. Nem feltétlen megy le a hője mindenkinek, és ha az ovuteszt pozitív, az azt jelenti, hogy még nem volt peteérésed, majd csak most lesz. Az első negatív ovutesztes napon van PÉ, szóval elvileg akkor kell leesnie. Azt úgyis utólag fogod látni a diagrammon.
2013. márc. 23. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Még ma is pozitív és a hőm sem változott semmit. Én ezt már nem is értem.
2013. márc. 24. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben lassan tesztelnék terhességivel is! A pozitív ovu teszt napokig jelezhet akár terhességet is, plusz a fent maradt hő is gyanús. De ez közel sem biztos, csak egy eshetőség.:)
2013. márc. 24. 23:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Még ma délelőtt is pozitív volt, ez az 5. nap. A hő még mindig nem változott. Már több ovu teszt nincs itthon, de egy terhességit csinálok reggel.
2013. márc. 25. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Mutatott valamit a terhességi teszt? Drukk!
2013. márc. 27. 11:24
 6/6 A kérdező kommentje:
A terhességi teszt negatív volt. A hőm tegnap óta emelkedett, 36,6. Nem nagyon reménykedem már ebben a hónapban. Eddig minden hónapban látható volt a PÉ (hő lement 36-ra), most ilyet nem tapasztaltam. Valószinű kialakultak a cisztáim, mert PCOS voltam az előző terhesség előtt is. Most kezdődik minden előről.
2013. márc. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!