Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció után hanyadik...

Inszemináció után hanyadik napon lett pozitív tesztetek BHcg?

Figyelt kérdés
Az utolsó menses első napjától számítva mikor mentetek orvoshoz?BHcg vér?Mit látott az Doki petezsákot,babát?Duphastont szedem.
2013. márc. 21. 05:37
 1/4 anonim ***** válasza:

A 15. napomon volt inszemináció, a 29. napon vérvételből kimutatták, hogy terhes vagyok.

5+0-n volt az első ultrahang, ekkor petezsákot láttak, 6+0 már szívpulzálást is.

2013. márc. 21. 06:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia Köszönöm válaszodat!Gratulálok!Neked az utolsó mesid első napjától számoltál 5+0 azaz ciklus 35.napján voltál uh.on?

Nekem a 17.napon volta az inszem két szép tüszőm érett,ovitrelle tüszőrepit kaptam.Inszem utáni 14.nap azaz ciklus 31.napja reggelén halvány pozit teszteltem,várni kellett pár napot.35.nap reggelén is halvány pozi.38.nap reggelén erős pozi hcg 1223,40--utolsó mesim első napja január 5.azaz 10hete múlott.A doki ciklus 60.napján az első uh.-n 15mm.-es petezsákot látott,de az sztk.-ba tudott csak megnézni,mert magánban akkor nem dolgozott.A rá egy hétre 70.napon sztk -ba néztek jó géppel én is láttam azonnal először hasi uh.val nézett,19mm.-es petezsákot.Tegnap 76.napon 20.-mm petezsákot látott kiderült hogy neki még régebbi gépe van magánban mint a kórház uh.-szobájában.Nyugtatgat hogy lehetséges az sztk.-s jobb a gép nagyobbat mutatott.A doki véleménye várunk késői baba lehetséges,bújócskázik.Én azt számolom hogy ha ciklus 25.napja körül ágyazódott be 75-25=50npa azaz 7hét van remény?!Szia

2013. márc. 21. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, az utolsó menzeszem első napjától számított 5+0-n voltam először uh-n.

Igazából Te nem 7 hetes, hanem 10 hetes terhes vagy. Még ha amiatt, hogy a 14. helyett a 17. napon csinálták az inszeminációt levonunk 3 napot, akkor is 9 és fél hetes vagy. Sajnálom, de szerintem sokkal nagyobbnak kellene már lennie és már kellene hogy legyen szívhangja. Szívből kívánom, hogy nem legyen igazam és minden rendben legyen. Ha mégsem, akkor se keseredj el, soha nem szabad feladni.

Mi 6 évet vártunk a babára. Végülis a 3. inszemináció sikerült. 3 hétig a fellegekben jártam, majd a 7. héten elöntött a vér. Igazi élénkpiros vér. Bementünk a kórházba és találtak egy hematómát. Feküdnöm kellett és megemelték a gyógyszeradagomat. Még többször véreztem utána. Kórházban is feküdtem több hétig. Volt olyan, hogy ömlött belőlem a vér. Szerintem rajtam kívül senki nem hitte el, hogy megmarad a baba. Szerencsére átvészeltük. A 19. hétig gyakorlatilag mozdulatlanul feküdtem, utána is végigpihentem az egész terhességet. Augusztusban megszületett a kislányunk, aki teljesen egészséges.

2013. márc. 21. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm válaszoltál.Sajnálom hogy ti is mi mindenen mentetek keresztül.Gratulálok a kislányhoz!hogy hívják?

Nem rég meglett a sürgő bhcg 6335,10mU/ml a doki velünk együtt örült hogy ott a pocimban a kisbabánk csak később mutatja meg magát.Bízunk benne!Csak azt véleményezzük igen igaz hogy a 17napon történt az inszem de erős pozitív a 38.napon lett később.Ciklus 25napja körülre tennénk a beágyazódás napját.Megnyugodtunk,reméljük hogy a jövőhéten látszódni fog a kisbabszemünk.Üdv:Zs

2013. márc. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!