Mit csináljak, hogy ne érezzem magam után azt a szagot szex után?
Pár hete eldöntöttük, hogy babát akarunk, és nem védekezzünk.
Másnap olyan büdösnek érzem magam. Érzem magamon a sperma szagot, és amikor dolgozni megyek, folyton azon töprengek, más is érezheti-e rajtam?
Tényleg érezhetik, vagy csak beképzelem magamnak?
Jó, nekem mindegy, ki hogy bűzölög! :/
Házi feladat! :D
Legközelebb mindenki kérdezze meg a nőgyógyászát mit javasol. Vizes ujjat, intim zuhanyt, vagy majd kifolyik magától.
Ja, basszus, a nőgyógyásznak se engedd meg!
Mondd meg neki, vizsgáljon meg anélkül.
Úgy kivág, hogy a lábad se éri a földet! :D
Köszi, feldobtátok az estémet, könnyesre nevettem magam a "kotráson". Vicces volt ez a vita :)
Egyébként egy csomó dolog van, ami nem egészséges és forgalmazzák. Ennyi erővel a McDonald's-ot is bezárnák, és cigit sem lehetne kapni. Szóval az illatosított tisztasági betétet, és az intim zuhanyt sem ajánlanám. De egyébként egyén függő, mert én egyiket sem bírtam, másnak pedig nem okoz gondot.
Esetleg sima tisztaságit ha használnál, és napjában többször kicserélnéd? De nem tartom valószínűnek, hogy más érezné rajtad. Én még speciel senkin sem éreztem ilyesmit.
Sok szerencsét a babaprojekthez!
Köszönöm a bőséges válaszokat, főleg a kotorást, de ha a kedves válaszolót nem zavarja, nem szedném ki, hisz az a célom most, hogy minnél több bent maradjon.
Valószínűleg csak én érzem magamon a szagot. Valaki írta, hogy menzeszkor is van némi szag. Na, én azt is érzem magamon, hiába zuhanyzok le este-reggel.
Szóval valószínű, hogy beképzelem magamnak.
Amennyi kell, az bejut a méhedbe, a többi kifolyik. Azzal cseppet sem segíted elő a helyzetet, hogy hagyod "bent maradni" vagy fekszel órákig.
Én az aktus után rögtön felkeltem és lezuhanyoztam (igen, ott is), mégis rögtön teherbe estem. Nem ezen múlik.
Pedig nyugodtan kiszedheted! :)
Nem kell olyan sokáig bent hagyni. Fél óra bőven elég, addig maradj fekve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!