Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak, hogy ne érezzem...

Mit csináljak, hogy ne érezzem magam után azt a szagot szex után?

Figyelt kérdés

Pár hete eldöntöttük, hogy babát akarunk, és nem védekezzünk.

Másnap olyan büdösnek érzem magam. Érzem magamon a sperma szagot, és amikor dolgozni megyek, folyton azon töprengek, más is érezheti-e rajtam?

Tényleg érezhetik, vagy csak beképzelem magamnak?

2013. aug. 24. 19:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Akkor csak kotorjad magad! Nekem megfelel az intim zuhany! Ha annyira egészségtelen lenne nem forgalmaznák! Ha így közelítjük meg a dolgokat akkor van pár dolog amire a dokik nemet mondanak és használják a nők. Pl.tampon. A legegészségtelenebb dolog tele van bacival még is használják! És még sorolhatnám!
2013. aug. 24. 23:57
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Jó, nekem mindegy, ki hogy bűzölög! :/

Házi feladat! :D

Legközelebb mindenki kérdezze meg a nőgyógyászát mit javasol. Vizes ujjat, intim zuhanyt, vagy majd kifolyik magától.

2013. aug. 25. 00:04
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
De a férjednek/párodnak nehogy megengedd egyszer is, hogy belédtegye az ujját. :D
2013. aug. 25. 00:05
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Ja, basszus, a nőgyógyásznak se engedd meg!

Mondd meg neki, vizsgáljon meg anélkül.

Úgy kivág, hogy a lábad se éri a földet! :D

2013. aug. 25. 00:06
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem veszekedni akarok! Az intim zuhany minden napos használatát nem ajánlják, de egy héten 2-szer használható. Van a niveának intim törlőkendője amit viszont lehet használni minden wc használat után. Mi 2 éve próbálkozunk baba ügyben és még nem bűzölögtem. Nyílván van egy szaga épp mint a menstruációs vérnek is azt sem érzi más ha a nő fürdik.
2013. aug. 25. 00:09
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, na én se veszekszem, elnézést! :)
2013. aug. 25. 00:11
 27/32 anonim ***** válasza:

Köszi, feldobtátok az estémet, könnyesre nevettem magam a "kotráson". Vicces volt ez a vita :)

Egyébként egy csomó dolog van, ami nem egészséges és forgalmazzák. Ennyi erővel a McDonald's-ot is bezárnák, és cigit sem lehetne kapni. Szóval az illatosított tisztasági betétet, és az intim zuhanyt sem ajánlanám. De egyébként egyén függő, mert én egyiket sem bírtam, másnak pedig nem okoz gondot.

Esetleg sima tisztaságit ha használnál, és napjában többször kicserélnéd? De nem tartom valószínűnek, hogy más érezné rajtad. Én még speciel senkin sem éreztem ilyesmit.

Sok szerencsét a babaprojekthez!

2013. aug. 25. 00:38
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bőséges válaszokat, főleg a kotorást, de ha a kedves válaszolót nem zavarja, nem szedném ki, hisz az a célom most, hogy minnél több bent maradjon.

Valószínűleg csak én érzem magamon a szagot. Valaki írta, hogy menzeszkor is van némi szag. Na, én azt is érzem magamon, hiába zuhanyzok le este-reggel.

Szóval valószínű, hogy beképzelem magamnak.

2013. aug. 25. 08:28
 29/32 málna_ ***** válasza:
32%

Amennyi kell, az bejut a méhedbe, a többi kifolyik. Azzal cseppet sem segíted elő a helyzetet, hogy hagyod "bent maradni" vagy fekszel órákig.

Én az aktus után rögtön felkeltem és lezuhanyoztam (igen, ott is), mégis rögtön teherbe estem. Nem ezen múlik.

2013. aug. 25. 12:14
 30/32 anonim ***** válasza:

Pedig nyugodtan kiszedheted! :)

Nem kell olyan sokáig bent hagyni. Fél óra bőven elég, addig maradj fekve.

2013. aug. 25. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!