Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak, hogy ne érezzem...

Mit csináljak, hogy ne érezzem magam után azt a szagot szex után?

Figyelt kérdés

Pár hete eldöntöttük, hogy babát akarunk, és nem védekezzünk.

Másnap olyan büdösnek érzem magam. Érzem magamon a sperma szagot, és amikor dolgozni megyek, folyton azon töprengek, más is érezheti-e rajtam?

Tényleg érezhetik, vagy csak beképzelem magamnak?

2013. aug. 24. 19:41
1 2 3 4
 1/32 málna_ ***** válasza:
77%
mondjuk tusolj le..
2013. aug. 24. 19:44
 2/32 anonim válasza:
37%
ilyen van?xd
2013. aug. 24. 19:44
 3/32 A kérdező kommentje:
Kedves első! Babát szeretnénk! :)
2013. aug. 24. 19:46
 4/32 A kérdező kommentje:
Kedves második! Nem tudom, de én érzem magamon :S
 5/32 málna_ ***** válasza:
52%
értem, hogy babát szeretnétek, de mi köze ennek a tusoláshoz?
 6/32 A kérdező kommentje:

Hogy zuhanyzás után is érzem magamon. Olyan, mintha utána egész nap folyna ki belőlem....

Nem tudom, hogy érezheti-e más, vagy csak nekem szokatlan a helyzet, hisz évekig óvszerrel védekeztünk, és emiatt nagyon kellemetlenül érzem magam.

2013. aug. 24. 19:48
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet én is tapasztaltam tusolás ide vagy oda... de szerintem ezt csak te érzed. Vagy legalább is én csak a wc-n érzem.
2013. aug. 24. 19:55
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy én is éreztem magamon, de csak ha a mosdóban voltam.

Használj illatosított tisztasági betétet.

2013. aug. 24. 20:02
 9/32 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, istenem, a spermát ki kell kotorni magunkból, ha esetleg nem világosítottak volna fel róla.

Fél óra elég a hímivarsejteknek, hogy eljussanak a rendeltetési helyükre, addig feküdj, tegyél kispárnát magad alá, de utána guggolj le zuhanyzás közben, és vizes ujjal kotord ki magadból.

2013. aug. 24. 20:07
 10/32 anonim ***** válasza:
84%
Kikotorni??? Ez baromság. :) Akinek erősek a záróizmai, annak nem folyik ki az összes egyszerre, akárhogy guggol és "kotorja". Kérdező, Always fresh tisztasági betét a megoldás, nagyon jó illata van, semmiféle szagot nem enged át!
2013. aug. 24. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!