Hallottam már róla (bár nem így, hogy kotrás), próbáltam is, pont ezért állíthatom, hogy baromság. :) De ha csak belegondolsz... mintha az öklöddel akarnál elmosni egy bögrét...
2013. aug. 24. 20:35
13/32 anonim válasza:
Nálam működik.
2013. aug. 24. 20:39
14/32 anonim válasza:
Én sosem érzem magamon, miután letusolok.
2013. aug. 24. 20:40
15/32 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a szuper illatosított betétek olyan egészségesek lennének... :(
2013. aug. 24. 20:45
16/32 anonim válasza:
Én csak akkor éreztem ilyet ha nem sokkal utána pisilni mentem és jött ki még akkor vmennyi. De amúgy lehet már te képzeled be h érzed máskor is mert az orrodba maradt a szaga. Vegyél illatosított betétet és NE KOTORJ!!! Ilyen hülyeséget írni h kotord ki. Még a megfogalmazás is szörnyű.
2013. aug. 24. 21:33
17/32 anonim válasza:
Jézusom, ezt a kotrást komolyan gondoltad??? Biztos marha egészséges a kezeddel "kotorászni" ott bent... Fúj!
2013. aug. 24. 22:58
18/32 anonim válasza:
Maradjunk annyiban h.ez még új neked. Ha lezuhanyzol és tisztán tartod a cicust más nem érezheti. Esetleg te érzed wc használatkor. van intim zuhany a maradékot tökéletesen kimossa. És higénikusabb is mint ha kotorásznál magadban. Próbáld ki, pl.ha este akcióztok letusolsz és reggel munka előtt használod az intim zuhanyt azt wc-n ülve is megteheted. Dm-ben és Rossmanban is árulják. Nem fogod érezni azt a szagot.
2013. aug. 24. 23:32
19/32 anonim válasza:
Én annak idején, mikor elkezdtem nemi életet élni, megkérdeztem a nőgyógyászt is, hogy ugye vizes ujjakkal kell eltávolítani szerinte is a spermát? És igent mondott.
Ezt olvastam még kamaszkoromban a Nők egészségkönyvében, amit szintén egy orvosnő írt.
Azért az orvosok véleményét talán nem kéne megcáfolni. :D
2013. aug. 24. 23:33
20/32 anonim válasza:
Most olvastam az intim zuhanyos választ, azt pont, hogy nem ajánlják az orvosok. És a nőgyógyász is biztosan mondta volna, hogy kisasszony rosszul tudja, jobb, ha intim zuhannyal távolítja el, nem pedig az ujjával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!