Lehetek még emiatt terhes?
Figyelt kérdés
Kezd megszűnni a mellfeszülésem,amiből arra gondolok,hogy meg fog jönni.Ha terhes lennék,akkor erősödnie kellene,nem?:-( 26- ára nem várom.Már régóta próbálkozunk es félek,hogy ez ismét egy sikertelen hónap lesz.Volt valaki így és mêgis volt baba?2013. aug. 24. 18:35
41/50 A kérdező kommentje:
De tênyleg az még semmit nem jelent.Szerintem csak nincs annyi hcg a szervezetedben.Nagyon sok nőnél,csak a nemvárt után 3-5 nappal mutatja ki.Akkor is lehet csak halványan.Úgyhogy ne csüggedj.:-)Csak bízz benne!
2013. aug. 28. 17:17
42/50 anonim válasza:
Akkor mikor teszteljek megint?
43/50 anonim válasza:
Előző vagyok :) még mindig semmi :) vettem tesztet de még nem csináltam meg. Nem tudom, hogy ma délután vagy holnap reggel csináljam meg? Nagyon kíváncsi vagyyok már :)
44/50 A kérdező kommentje:
Már én is nagyon kíváncsi vagyok:-) Szorítok!!!Szerintem holnap csináld.
2013. aug. 29. 13:23
45/50 A kérdező kommentje:
Na?Teszteltél?:-)
2013. aug. 30. 11:28
46/50 anonim válasza:
Sziasztok! Igen teszteltem negativat:( de én nem értem, tegnap délután egy ismerősöm evett előttem valami édességet és el kellett fordulnom mert éreztem hogy mindjárt hányok! Kellett 2 perc mire jobban lettem, és ma reggel a metrón is éreztem, hogy mindjárt rosszul leszek! Akkor ezek mik? Vagy akkor jöjjön meg de legalßbb okosabb lennék! Szerintetek nagyon hülye vagyok, h én még mindig reménykedek? Abban reménykedek mçg mindig h még mindig kevés a hcg çs azért nem mutatja ki! A melleim meg mindig duzzadtak, dçlelött fßjdogßlt a hasam de délutßn óta semmi:)
47/50 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem keserednék el a helyedben.Hétfőn csinálj még tesztet.Szerintem ott van a baba.:-)
2013. szept. 1. 14:33
48/50 anonim válasza:
ma reggel csináltam és negatív :( ami két dolgot jelent 1: nem jött össze ebben a hónapban, 2: rendszertelen a ciklusom vagyis nem tudhatom mikor van peteérésem.. a mai negatív után már azt kívántam, inkább jöjjön meg de legalább tudom, hogy nagyjából rendszeres a gyógyszer után a ciklusom :(
49/50 anonim válasza:
ui.: nem hiszem, hogy ennél később (6 nap késés) akarná kimutatni. De bárcsak... én lennék a világon a legboldogabb ember :)
50/50 A kérdező kommentje:
Bízz benne!De ha nem baba,akkor szerinted mi lehet?Mindig 28 napos a ciklusod?
2013. szept. 1. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!