Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még emiatt terhes?

Lehetek még emiatt terhes?

Figyelt kérdés
Kezd megszűnni a mellfeszülésem,amiből arra gondolok,hogy meg fog jönni.Ha terhes lennék,akkor erősödnie kellene,nem?:-( 26- ára nem várom.Már régóta próbálkozunk es félek,hogy ez ismét egy sikertelen hónap lesz.Volt valaki így és mêgis volt baba?

2013. aug. 24. 18:35
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Hát a tesztnek még nem biztos,hogy mutatnia kell.Nekem nagyon sok ismerősömnek,csak a nemvárt utáni 2-3-4 napban mutatta.Volt akinél csak halványan akkor is.Nekem erős a folyásom most estére.Szerintetek ez mensi előjel lehet?
2013. aug. 26. 19:41
 22/50 anonim válasza:
szerintem mindkettő előjele lehet
2013. aug. 26. 19:46
 23/50 dyna88 válasza:

Akkor hétvége felé újra tesztelek,de nem élem bele magam...

Szerintem is lehet mindegyik jele a bő folyás,de rem hogy baba van a dologban... :-)

2013. aug. 26. 20:41
 24/50 anonim válasza:
Drukkolok :) nekem ha holnap reggel amíg a munkába érek nem jön meg akkor veszek ott reggel egy tesztet és megcsinálom :)
2013. aug. 26. 20:55
 25/50 dyna88 válasza:
Majd írj hogy mi lett! Megy a drukk!!!!!
2013. aug. 26. 21:28
 26/50 A kérdező kommentje:
Jajj,én úgy szorítok itt mindenkinek:-) Nekem még semmi ( lekopogom),visszatêrt a mellfájás,ami már inkább elmúlóban volt.Nagyon álmos vagyok mindig és fáradékony.De tényleg nem élem bele magam.Ezt megtanultam a sok hosszú hónap alatt.Inkább csak reménykedek.Drukk mindenkinek!!!A holnapi teszthez pedig 2 csíkot kívánok Neked.:-)
2013. aug. 26. 22:08
 27/50 anonim válasza:
Hát, megcsináltam a tesztet, és negatív :( de hülyén érzem magam mert még mindig reménykedek, mert 2. vagy 3. pisiből csináltam illetve még csak 1 napja késik, és lehet h még nem termelődik annyi hormon bennem, hogy pozitív legyen a sokadik pisiből.. szerintetek már holnap reggel az elsőből csinálhatom ??? a hasam már nem fáj úgy, néha néha érzem de nem számottevő, a melleim viszont még mindig hatalmasak :) nem tudom...
2013. aug. 27. 10:11
 28/50 A kérdező kommentje:
Még ne lêgy csalódott.Lehet túl korai.Én már az vagyok,ma délelőtt el kezdtem vérezgetni:-( Sok hónap után,ez sem az enyém.
2013. aug. 27. 11:44
 29/50 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( fel a fejjel!!!
2013. aug. 27. 12:19
 30/50 A kérdező kommentje:
Csalódott vagyok nagyon,de sajnos el kell fogadnom.Maradt az inszemináció.
2013. aug. 27. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!