Lehetek még emiatt terhes?
Figyelt kérdés
Kezd megszűnni a mellfeszülésem,amiből arra gondolok,hogy meg fog jönni.Ha terhes lennék,akkor erősödnie kellene,nem?:-( 26- ára nem várom.Már régóta próbálkozunk es félek,hogy ez ismét egy sikertelen hónap lesz.Volt valaki így és mêgis volt baba?2013. aug. 24. 18:35
11/50 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom van-e itt valki,de leírom.Ma egész nap azt érzem,mintha lázas lennék.Hol a hideg ráz,hol melegem van.De a megérzésem még mindig azt súgja,hogy holnap megjön.
2013. aug. 25. 16:42
12/50 dyna88 válasza:
Szia! Hasonló cipőben járok én is,nekem csak annyi plussz van hogy lilás a mellbimbóm,meg a nemiszervem,amire a doktor hüvelygyulladást mondott. De én még reménykedem,hátha van baba. Mikor tesztelsz?
13/50 anonim válasza:
Sziasztok! nekem a melleim duzzadtak meg reggel óta mindjárt megjön érzésem van.. ma kellene, hogy megjöjjön... hát nem tudom, óráról órára jobban el vagyok bizonytalanodva... lehet ez nem az én hónapom.. de azért még reménykedek:)
14/50 A kérdező kommentje:
Reggel óta fájdogál a hasam,mindem percben úgy érzem megjön.A derekam is elkezdte,ami nálam mensinél jellemző.Hogy mikor tesztelek?Nálam az nagyon stresszes,sok csalódást okozott,îgy várok vele.Én is reménykedek nagyon.Szívből drukkolok mindenkinek:-)
2013. aug. 26. 11:32
15/50 dyna88 válasza:
Én ma reggel ismét nagatívat teszteltem.. :(
Sztem erre a hónapra feladom!!
Én is dukkolok!!
16/50 A kérdező kommentje:
Nehogy feladd!!!Mikorra nem vártad?
2013. aug. 26. 14:05
17/50 anonim válasza:
8-as válaszoló vagyok. Szorítok továbbra is!!! Tudom milyen ciklusról, ciklusra negatívat tesztelni, de hidd el ott lesz a második csík egyszer (remélem most)!!! Amikor nekem végre pozitív lett, őszintén el sem mertem hinni, fel sem tudtam fogni... de persze nagyon boldog volta,... szorítok, hogy mindenki átélje hamarosan, aki erre a pillanatra vágyik!
18/50 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy neked amikor összejött nem fájt másképpen a hasad? mert igazából nekem ma kellene,hogy megjöjjön, de valahogy másfajta fájdalmat érzek a hasamban.
De nem szeretném be beszélni magamnak, én még csak előre próbálkoztam. Csak kíváncsi lennék.
19/50 anonim válasza:
Ha engem kérdezel (3) én nem vettem észre hasfájást, de nekem a nagyon durva mellfeszülésen kívül semmi más tünet nem volt a nem várt napja körül, így nem mérvadó. Elmaradt a mensis fájdalom és a mensi, kb. ennyi. Illetve amit nem tudom hogy a terhesség jele volt-e, de leírom mert előtte sose volt: kb. a beágyazódás környékén illetve a nem várt előtt pár nappal kétszer előfordult, hogy éjjel arra ébredtem, hogy erősen begörcsöltem "alul" nem tudom megfogalmazni jobban, a hüvelyem vagy a végbelem környékén nem tudom... felkeltem MagneB6-ot vettem be és kb. negyed óra alatt enyhült annyit, hogy vissza tudtam aludni. Ezt csak azért írom, mert utána beszéltem egy kismamával, akinek szintén volt ilyen beágyazódás környékén, és az ember nem is hinné, hogy tünet lehet.
20/50 dyna88 válasza:
15 . vagyok. mára nemvártam. De az az igazság h egy hónapja hagytam abba a gyógyszert, kb. 13 ra számoltam az ovumat. De úgy tűnik nem sikerült. 13. napon már kelleene mutatnia vmit a teszteknek ha sikerült. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!