Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek még emiatt terhes?

Lehetek még emiatt terhes?

Figyelt kérdés
Kezd megszűnni a mellfeszülésem,amiből arra gondolok,hogy meg fog jönni.Ha terhes lennék,akkor erősödnie kellene,nem?:-( 26- ára nem várom.Már régóta próbálkozunk es félek,hogy ez ismét egy sikertelen hónap lesz.Volt valaki így és mêgis volt baba?

2013. aug. 24. 18:35
1 2 3 4 5
 1/50 anonim válasza:
71%
erre én is várnám a válaszokat, igaz mi még csak 1 hónapja próbálkozunk. De ma déltől minden eddigi " előjelet" mintha elvágtak volna. Mellfeszülésem eddig sem volt, csak olyan furcsa görcseim, és folyton wc-re jártam. Én is 26-ára nem várom.
2013. aug. 24. 18:47
 2/50 anonim ***** válasza:
71%
egyáltalán nem mérvadó, sokakanak semmi tünet nincs meg van hogy jönnek mennek a tünetek.
2013. aug. 24. 18:51
 3/50 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig minden hónapban így alakult.Mikor kezdett fokozatosan megszűnni,már sejtettem.Csak azért mindig bizakodok.Sosem lehet tudni.Ha volt már valaki így és mégis baba volt,dazt elolvasva olyan reményt tud adni.Már görcsölget a hasam is:-( Első válaszoló nagyn szorítok Neked:-)
2013. aug. 24. 18:59
 4/50 anonim válasza:
Én is szorítok Neked:) meg mindenkinek akinek a 26-a egy örökkévalóságnak tűnik :)
2013. aug. 24. 19:01
 5/50 anonim ***** válasza:

Nekem a menzi előtt mindig menetrend szerint két nappal sötétbe borult a világ, ahogy deréktól lefelé el kezdett görcsölni mindenem.

Július végén is ez történt, végig görcsölt a hasam 2 nappal a menzi előttől, és aznap is amikor meg kellett volna jönni csakhogy nem jött meg, helyette most 8 hetes terhes vagyok :)

Drukkolok Nektek :)

2013. aug. 24. 19:26
 6/50 A kérdező kommentje:
Majd megírod mi lett?Nagy drukk:-)
2013. aug. 24. 19:26
 7/50 A kérdező kommentje:
Gratulálok!Engem a mellfeszülês elmúlása aggaszt:-(
2013. aug. 24. 19:29
 8/50 anonim ***** válasza:
Nekem nem múlt el, nagyon feszült kb. a 7-8. terhességi hétig, de utána mintha elvágták volna. Viszont van akinek nem feszülnek a mellei egyáltalán, volt, aki pont így volt mint te, hogy mikor mensinek kellett volna jönnie (nem jött!) napokra elmúlt, temette is a hónapot... aztán pozit tesztelt mégis. Nagy hormonváltozás van ebben az időszakban, szerintem mindenki máshogy reagálja le, erre nem lehet adni. Én pl. kaptam progeszteront pótlást is, lehet, hogy nekem pont azért nem enyhült az első hetekben a mellfeszülés. Drukkolok, hogy neked mensi helyett pozitív teszt legyen!!!! Majd írd meg ám :)!
2013. aug. 24. 19:58
 9/50 anonim ***** válasza:
Nem "tünete" a terhességnek a mellfeszülés mindenkinél, annál inkább a menszi kimaradása. Szerintem az lehet az egyik legmegbízhatóbb jel, amíg nem marad ki, addig kár bármin agyalni. Nem hinném, hogy a mellfeszülés elmúlásából bárki tudna bármire következtetni. Nekem pl nem feszült amikor pozitívat teszteltem, hanem előtte peteéréstől feszült. Aztán megjelentek fehér pöttyök a mellemen és utána pár hétre már azt hittem leszakad a mellem megint.
2013. aug. 24. 21:43
 10/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hálás vagyok,mert azért picit megnyugodtam.Régóta próbálkozunk,nagyon boldog lennék,ha kopogtatna a gólya.A teszttől rettegek,mert sajnos mindig csalódást okozott,sosem láttam még két csíkot:-(Mindenképpen megírom,ha már tudok valamit.
2013. aug. 24. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!