Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elvetéltem spontán mikor...

Ha elvetéltem spontán mikor próbálkozhatunk újra?

Figyelt kérdés
Kb 8 hetes terhes voltam. Műteni nem kellet, mivel teljesen kitisztultam.
2013. aug. 17. 08:43
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Igen sajnos én is úgy érzem hogy az idö nem segít...én is akkor lennék már nagyon boldog ha a kezemben tarthatnám...

Elhiszem hogy lelkileg teljesen kivagy...de próbálj meg erös lenni és úgy ahogy írtad járj utána mindennek,kérdezz rá mindenre hogy legközelebb ne következzen be ez a szörnyüség. Egymás után már kétszer is megtörtént, ki kell vizsgálni. És igen a 3 hónap iszonyatosan sok idö,de fogd úgy fel hogy van 3 hónapod hogy kiderítsd mi a probléma. Gondolom mostmár nem is azt várod a legjobban hogy mikor lesz újból + a teszted hanem hogy mikor lesz szívpulzálás és akkor te onnanstól nyugodhatsz csak meg. Most hány hetes is voltál??

Sajnos nekem ma reggel megjött :( szóval én sem vagyok vmi boldog... De nekem ez a hónapom elég kacifántos volt...vszínü kialakult egy cisztám,azért fájt a bal oldalam 3 hétig. Szerdán megyek orvoshoz,remélem tud fogadni,majd hétfön hívom. Remélem nincs komoly bajom...

Kitartás Neked és ha csak beszélgetni akarsz vkivel,írj ide nyugodtan :)

Kriszta

2013. okt. 19. 14:39
 42/48 emese19 válasza:

Szia

Koszi a biztatast!

Sajnalom h ez a honapod nem volt sikeres. Remelem nincs komoly problema nalad sem! Irj majd h a dokid mit mondott.

9+5 hetesen voltunk dokinal, mar nem vert a kis szive :'(

Masnap a 2.uh-nal mondta a doki h 9+2 hetes koraig fejlodott :'(

Annyira szomoru vok most, utalok reggelente felkelni :(

Probalom minel elobb osszeszedni magam,de nehez, nagyooon!

De nem adjuk fel!!! Addig probalkozunk ameg sikerul, es veeegre majd az egeszseges pici babankat a kezunkben tarthatjuk!!!

Most is ugy erzem h csak ez tud segiteni, vegreee mar egy baba, es nem az ido :(

Te legalabb tudod h min megy ilyenkor keresztul az ember, foleg a lelki fajdalom! Ezert jo veled beszelgetni!

De minden rendben lesz!!! es jovore mar mindketten anyukak leszunk!!!

Irj majd mit mond a dokid.

Emese

2013. okt. 20. 15:48
 43/48 A kérdező kommentje:

Elhiszem hogy még felkelni sincs kedved...lelkileg ez nagyon nehéz lehet :( Én még most sem dolgoztam fel igazán az elsö baba elvesztését,el is keseredtem h megjött most,meg hogy fáj a bal oldalam.

Borzasztó érzés lehet hogy már a második babukátokat veszítettétek el. :( És az Orvos mondott vmit?? Hogy miért állt le a pici szíve? Vizsgálják hogy mi lehet a baj?

Én szerdán 10re megyek dokihoz,nagyon remélem h nincs semmi bajom...

2013. okt. 21. 16:06
 44/48 emese19 válasza:

Kitartás, biztos nincs semmi baj!

Egyenlőre még nem mondott semmit a dokim, gondolom találgatni nem akart, csütörtökön hívom fel a szövettan eredménye miatt, és utána beszéljük meg h hogyan tovább. Mindenképpen azt akarom h vizsgáljanak ki minket, ha van is vmi gond, remélem h vmi kis apró probléma amit könnyen lehet orvosolni és utána a következő babánkkal semmi gond nem lesz és egészséges lesz!!! Nagyon akarom h találjon ki vmi jó megoldást a dokim, h végre sikerüljön már az a várva várt baba!!!

Írjál majd h mit mondott a dokid szerdán! Szorítok h minden oké legyen!

Emese

2013. okt. 21. 17:06
 45/48 A kérdező kommentje:

Szijja Emese!

Voltam dokinál,minden rendben velem :) Nem talált semmilyen cisztát. Azt mondta lehet h volt azért fáj,de kiürülhetett a menstruációval. A jobb oldalon viszont látta hogy 2 petém is készülödik megérni,még nem lehet tudni melyik lesz a befutó. Megnyugodtam egy kicsit :)

Remélem kiedrítik mi állhat a mögögtt hogy 2 babád szivecskéje is leállt, és remélem tudják ezt kezelni. Holnap kapsz eredmenyt a szövettanról? Majd mesélj...

Addig is kitartás!

Kriszta

2013. okt. 23. 11:49
 46/48 emese19 válasza:

Szia

Örülök h nincs semmi bajod, legalább most kicsit megnyugodtál.

Nem lett mára kész a szövettan eredménye, majd jövőhéten kedden kell hívjam a dokim :/ Az megint majdnem egy hét, még majdnem egy hét idegeskedés :@ Ígyis tök ideges vok, most még majdnem egy hetet várni megint :(

Nagyon remélem h csak jót fog jövőhéten kedden mondani a dokim!!!

2013. okt. 24. 09:37
 47/48 A kérdező kommentje:

Ne idegeskedj, próbàld elterelni a gondolataid. Menj el tornàzni vagy futni, csinàlj vmit ami kikapcsol.

Örülök nagyon h nincs cisztàm, de érdeked mert még mindig érzek néha fàjdalmat...

2013. okt. 24. 15:43
 48/48 emese19 válasza:
Írtam privit :)
2013. okt. 24. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!