Ha elvetéltem spontán mikor próbálkozhatunk újra?
Most akkor ma pozitiv lett az ovu teszted? (M ezt nem ertettem)
Ugy tunik ebben a honapban rovidebb a ciklusod, de az nem is anmyira baj sztem legalabb elobb megfoganhat az a varva vart baba :)
nem még nem pozi,csak majdnem :)múlt hónapban + teszt ELÖTT 1 nappal volt ilyen erösségü. Elkezdek tesztelgetni és majd látom mikor lesz + :) Na de nem is agyalok ennyit rajta...
Köszike hogy drukkolsz nekem...
Na de akkor a kov par napban aztan adjatok bele anyait - apait!!! ;) :))
Tessek belehuzni, m pozitiv elotti 1-2 nap is szamit mar! :)
Te hany eves vagy? Merre laksz?
Rajta vagyunk :) én 25 vagyok és külföldön élünk (svédorszàgban)
De egyébként oroshàzi szàrmazàsú vagyok :) te merre laksz?
En Nagydorogon lakom, ez Pakstol 20 km-re van.
Huuuu de jo nektek, Svedorszag :) Szep lehet, meg jobb is mint ebben az orszagban ahol semmire nincs lehetosege a fiataloknak :/
Paroddal elsz kint?
Szia.
Mi ujsag veled? Remelem jol vagy, osszejott mar a baba?
En ezt a babamat is elvesztettem, holnap csinaljak a mutetet :'( Megint nem volt szegenykemnek szivhangja :'(
Nagyon el vok most keseredve, de nem adjuk fel!!! Kuzdeni fogunk, h osszejojjon az a baba akit majd mindennel jobban fogok szeretni :'( :'( :'(
Remelem veled minden rendben
Szia Emese!!!
Jajjjj iszonyatosan sajnálom ami Veled történt... :( Borzasztó érzés lehet!De fel a fejjel,biztosan sikerülni fog egy egészséges babát kihordanod! Nagyon nagyon sajnálom tényleg!
Nekem mint kiedrült nem korai,hanem kései peteérésem lett. ciklusom 24. napján :) Szóval most még várakozó pozícióba vagyok. Vasárnap tesztelek(szombaton van a nemvárt napja) Majd megírom az eredményt!
Kitartás!!!!
Kriszta
Hogy vagy testileg lelkileg Emese? Biztosan túl vagy már a mütéten...nagyon sajnálom... :(
Vszínü nekem megjön holnap,már barnázgatok...
Kritartás! Kriszta
Szia Kriszta
Hát lelkileg nagyon kivagyok! :'( Testileg remélem minden rendben van, már előre bejelentkeztem a dokimhoz, 3 hét múlva mek hozzá. Csütörtökön hívom a szövettan eredmény miatt, akkor gondolom majd mondd még vmit h hogyis legyen tovább,milyen vizsgálatokat csináljunk, legalábbis remélem, hogy mondd vmit.Ha meg nem mondd akkor rá fogok kérdezni , h minél előbb túl legyek/legyünk minden vizsgálaton amit csak el lehet végezni, h kiderüljön mi a probléma és minél előbb megoldjuk a dokival a problémát ha van. Most 3 hónapot mondott h várjunk addig a próbálkozással, iszonyúan hosszú idő, nem tudom h fogom tudni ezt kivárni. M most is úgy vok vele h nagyon félek, de minél előbb szeretnék már egy egészséges babát (hiába mondják többen is h majd az idő segít, nem segít nekem) előző baba elvesztésén is az segített igazán "túltenni" magam, h a kontroll vizsgálaton minden rendben talált a dokim, és h lehetett próbálkozni, főleg amikor pozitív lett a teszt, annyira örültem! :( :'(
Úgyh nekem csak az segít ha újra itt lesz egy pici baba a hasamban, főleg ha már a kezemben is tarthatnám egészségesen, amitől iszonyatosan rettegek h nehogy még egyszer át kelljen élnem egy ilyet!!!
Szorítok h neked most ne jöjjön meg a vérzésed, és h napokon belül pozitív legyen a teszted!
Az h barnáztál nem jelent semmit, lehet éppen most ágyazódik be a picike! Most másodjára nekem is volt egy nagyon kevés barnázásom, a nem várt előtt, úgyh még ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!