Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elvetéltem spontán mikor...

Ha elvetéltem spontán mikor próbálkozhatunk újra?

Figyelt kérdés
Kb 8 hetes terhes voltam. Műteni nem kellet, mivel teljesen kitisztultam.
2013. aug. 17. 08:43
1 2 3 4 5
 21/48 emese19 válasza:

Koszonom,aranyos vagy! :)

Persze a dokim jovoheten nem rendel,mahoz pont 2 hetre kaptam idopontot. Jo lett volna ha hetfon tudott volna fogadni,m nagyon aggodom h nehogy vmi gond legyen,de probalok pozitivan gondolkodni. Remelem minden rendben lesz ezzel a babaval!!!

Nektek pedig sok sikert kivanok,es mielobb problemamentes babavarast kivanok!!! Jelentkezz majd ha van vmi fejlemeny.

2013. szept. 4. 13:46
 22/48 A kérdező kommentje:
Drukkolok Neked hogy mindent rendben találjon a doki az uh-n :) lassan mi is pròbálkozhatunk...holnap-holnapután fog megjönni, remélem 1 hònap mùlva már + teszt lesz a kezembe, a pocakomba pedig egy egészségesen fejlödö babòka :) mindenesetre majd jelentkezem. Addig is a legjobbakat kivánom Neked, aztán majd mesélj mi volt az uh-n :) kriszta
2013. szept. 10. 09:17
 23/48 emese19 válasza:

Kosziii Kriszta ;)

Meg egy het mire mehetek dokihoz,olyan lassan telnek a napok h az hihetetleeen, nagyon bizom benne h mindent rendben talal majd a nodokim a vizsgalat soran!!!

Na akkor mar csak par nap es ti is nekiallhattok elesben probalkozni :)

Szoritok nektek h sikeruljon! ;)

Emese

2013. szept. 11. 08:32
 24/48 A kérdező kommentje:
Mizujs Emese?? Minden rendben van,ugye?? :)
2013. szept. 18. 17:24
 25/48 emese19 válasza:

Szia Kriszta

Juuuuuj akkora ko esett le a szivemrol :) Egy oraja ertunk haza kb a nodokimtol, azt mondta minden rendben van velunk :) Annyira orultem:))

Pont ma vagyunk 6 hetesek, es hal'Istennek mar szivhangja is van a mi kis babanknak :)) Hallani nem hallottam, de a dokim mutatta uh-on h hol kell nezzem es lattam h hogyan luktet a pici szivecskeje :)) Annyira jooo volt latni es pici kis kepet kaptunk a picurkankrol <3

Parom annyira meg volt szeppenve h fel sem allt a szekbol onnan nezte az uh-ot ahogy a doki mutatta neki is :)) 4 het mulva megyunk vissza, remelem minden rendben lesz!!!

Kaptam gyogyszert amit szednem kell, meg szedem a folsavat es magne b6-ot es pihennem kell sokat!!! Nagyon bizom benne h minden rendben lesz ezzel a csoppseggel a pocakomban es egeszseges kis babakent tarthatom majd a karomban :) Mindenkeppen probalok nem idegeskedni es csak pozitivan gondolkodni!!!

Es veletek mi ujsag van? Beindult mar a babaprojekt? :) Remelem par het mulva pozitivat fogsz te is tesztelni!

2013. szept. 18. 22:13
 26/48 emese19 válasza:
Nagyon szurkolok nektek h osszejojjon a baba!!! Aztan irjal am a fejlemenyekrol! :)
2013. szept. 18. 22:16
 27/48 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök hogy minden rendben veletek :) de jó neked :) én is szeretnék màr itt tartani...sokat kell pihenned? Akkor most nem is dolgozol? Az a lényeg hogy odabent minden rendben legyen, a cél érdekében bàrmit!

Baràtnőmről is kiderült hogy babàt vàr, màr nekik is van szívhangjuk :)

Igen màr mi is belevàgtunk, de peteérésig még van pont 1 hetem. De azért màr most megpróbàlunk együtt lenni 2-3 naponta :) soha nem lehet tudni... nem tudom te hogy voltàl vele, de én nem tudok màsra gondolni csak hogy sikerüljön most...félek hogy nagyon ràgörcsölök, de próbàlok nem ezen kattogni...

Te amúgy hàny éves vagy? :)

Vigyàzz magatokra :) meglàtod minden rendben lesz :)

2013. szept. 19. 06:10
 28/48 emese19 válasza:

Gratulalok bnodnek, vigyazzon o is magukra! :)

Nem dolgozom, februarban talaltam melot (elotte elvesztettem a munkahelyem) probaidore fel is vettek, aztan vmi fortelem volt, folyamatos stressz, mindennapos csesztetes a semmiert, a beosztast is 3-4het utan mar sokszor ugy csinaltak meg h direkt ne erjem el a buszomat, soha nem engedtek el idobe, a fonok vmi fortelem volt aztan 2,5 honap utan ott is hagytam, akkor ki is derult h baba lesz (sajnos ot elvesztettem :'( ), de ahogy megtudtak volna h babat varok azonnal kirugtak volna m kijelentettek h nehogy terhes legyek m akkor repulok.

De igazabol nem is nagyon erdekel a penz, lenyeg h legyen egeszseges ez a kisbabank es h semmi baj ne tortenjen!!!

Amugy 26 eves vok.

2013. szept. 19. 11:26
 29/48 emese19 válasza:

Nyugi, en is folyamatosan ezen porogtem h sikeruljon osszehozni a babat, mindig ezen jart az eszem! Nyugodj meg nektek is sikerulni fog!

(Es elvileg pont a 10.evfordulonk napjan fogant a mi kis babank, augusztus 21.-en :)) ) Remelem minden rendben lesz!!!

Legyetek minel tobbet egyutt paroddal, akkor biztos elkapjatok a megfelelo alkalmat! :)

2013. szept. 19. 11:33
 30/48 A kérdező kommentje:

Akkor ö egy igazi szerelembaba :) pont az évfordulón fogant :) De jó :) Így legalább tudsz pihenni és most tényleg ez a legfontosabb!

A munkahelyed meg ne sajnáld,ha tényleg ilyen szemetek voltak...most a baba a legfontosabb :)

Próbálok nem ezen kattogni egész nap,de nehéz...Ma egész nap,még most is ovus-fájdalmaim vannak,pont olyan mikor ovum van...Hazajöttem csináltam egy ovutesztet és olyan lett mint múlt hónapban + teszt elött egy napppal. Érdekes...még lenne 1 hetem odáig de azért tesztelgetek,nehogy lemaradjak róla. Na lesz ami lesz :)

2013. szept. 19. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!