Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esélyem van a teherbees...

Mennyi esélyem van a teherbeesésre ha a múlt hónapban elvetéltem?

Figyelt kérdés
Korai vetélésem volt, kiürült magától, nem volt szükség műtétre. Az orvos azt mondta h próbálkozhatunk, de mégis félek h megint elvetélek.
2013. jún. 30. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van esélyed. Ha valakinek művi úton fejeződik be a terhessége, állítólag hamarabb teherbe esik, mert "ki lett tisztítva".ez teljesen logikus.

Egyébként meg, szinte ugyan annyi esélyed van arra, hogy teherbe ess, mint másnak!

Ne félj, egészséges baba meg fog maradni! Jobb mintha nagyobb terhesen veszítené el az ember! Persze, ez sem kellemes, de sokkal jobb.

Sok sikert!

27+2hkm

2013. jún. 30. 10:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2013. jún. 30. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem két éve ugyanaz történt mint veled.

Augusztusban spontán vetélés, éjszaka arra ébredtem..

Szeptemberben újra próbálkoztunk, mert már annyira szerettünk volna kisbabát,és október közepén már egy pozitív teszt is mutatta a biztosat.

Nekem az orvos anno azt mondta: a nők 75% elvetél az első terhességnél, valaki észre veszi, valaki nem is tudja, hogy terhes. Második terhességnél ha elvetél akkor egészségügyi gondok vannak.

Tehát a tanácsom, ne félj, mert amíg a félelem sarokba szorít az nem jó győzd le!

Sok sikert!! :)

2013. jún. 30. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Velem is ez történt.Decemberben korai vetélésem volt,nem volt vele semmi teendő.Nekem akkor kicsit felborult a hormon háztartásom.Májusban estem teherbe újra,de ugyan így jártam.Most vizsgálatokra járok.
2013. jún. 30. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!