Vékony, kezelt IR-rel van esélyem a teherbeesésre?
Ciklusod rendben van? Progeszteronod, egyéb hormonjaid is?
Tehát tutira van peteérésed?
Hát szerintem én megpróbálnék még 2 inszemet, aztán átjárhatósági, és ha nem jön össze, akkor lombik.
Az inszem esetén akkora az esély a teherbeesésre, mint amúgy egy ciklusban. Kb. 20%. Azért az még nem vmi kirívó csoda, hogy elsőre nem jött össze.
De nyilván azért attól is függ, hogy hány éves vagy pl. Ha fiatal vagy, szerintem még 2 inszemet meg lehet próbálni, de ha már "futsz ki az időből", akkor lehet jobban jársz, ha megcsináltatod az átjárhatóságit. Bár akkor sem feltétlen laparra mennék mondjuk.
volt már úgy inszemed, hogy nem volt átjárhatóságid? Nekem nem engedték (pedig volt már vetélésem, tehát átjárható voltam, de mégis elzáródtak), inszem előtt viszont kérték, addig nem csináltak semmit. Lapart ne, mert lehet, hogy sima hsg-vel oldható, ha elzáródott, vagy nem is az, akkor felesleges a műtét.
ha vékony vagy, de híznod kellene, akkor nem jó a diéta, vagy a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!