Ha tegnap voltam együtt a párommal, mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha az ovulációm 23-ra esik?
Figyelt kérdés
Az egyik kalkulátor szerint 22-re,a másik szerint 23-ra esik az ovum,úgy,hogy az utolsó mensim 9-én volt?2013. jan. 21. 22:26
1/2 anonim válasza:
Jó esélyed van. Főleg kislányra. :o)
De ha egy számlálós kalkulátor az összes, amire hagyatkozol, akkor korántsem lenék biztos benne, hogy tényleg akkor van ovu. Úgyhogy várd ki a végét...
Azért szorítok, hogy sikerüljön!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Igazán nem csak a kalkulátorra hagyatkozom,hiszen amióta az eszem tudom a ciklusom 28 napos,a peteérésem majdnem minden esetben érezni szoktam.Sajnos múlt hónapban elvetéltem,de a nőgyógyász megnyugtatott és csak annyit mondott,hogy HAJRÁ! :-)
Nem keseredtem el,hiszek benne!Pozitívan kell látnom! Neked pedig nagyon köszönöm a bíztatást :-)
2013. jan. 21. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!