Október 6-án elvetéltem, műszeres befejezéssel. Azóta voltunk együtt a párommal, de a menstruációm nem jött meg. Mekkora lehet az esély a teherbeesésre? Semmi arra utaló jelem nincs.
Na hogy választ is kapj a kérdésedre! Igen nagy az esélye a terhességnek! Én ugyan így jártam! Július 20. volt műszeres befejezésem, és mire mentem volna 6 hetes kontrollra, már terhes voltam! Sajnos én újból elvetéltem! De nagyon sok ellenpélda van erre! Sokan szülnek egészséges babát így! Szóval ha terhes vagy, ne idegeskedj! Csinálj egy tesztet, mert ilyenkor még fogékonyabb vagy teherbe esni!
Bár az igaz, hogy nem lehetne nemi életet élni, de hidd el tudom, hogy egy ilyen nehéz, lelki állapotban milyen nehéz megállni!
Jah és én úgy estem teherbe, hogy megszakítással védekeztünk!! Előtte pedig 1 évig próbálkoztunk! Ebből is látszik, hogy mennyivel nagyobb az esélye!
Írd meg kérlek, hogy mi lett az eredmény!
Szurkolok neked!
Sziasztok!
Én is tanácstalan vagyok!Nekem 5 hónapja volt vetélésem,amit sajnos műszeresen fejeztek be! Azt mondta a doki, a 4. hónaptól próbálkozhatunk. Pár napja pozitívat teszteltem. 2 napig örülhettünk, mert spontán vetéltem. Bekerültem a sürgősségire, ott a doki újabb 6 hónap pihenőt javasolt. Ilyen sok idő kell a regenerálódáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!