Ha elvetéltem spontán mikor próbálkozhatunk újra?
az borzasztó lehetett...mert neked volt már kis embriód is,hallhatta a szívét is...nekem lehet ki sem fejlödött,pont a kontroll napján vetéltem el...
igen mi is nagyon várjuk már hogy ismét kisbabát várjak :)
Nemrég jöttem haza az orvostól,szerencsére minden rendben van velem és már látszódott hogy bal oldalon érik az új petém :) de azt tanácsolta hogy várjunk még meg 1 mensit,úgy nincs akkora rizikó az ujabb vetélésre :)
Ti már belevágtatok újból?
És mikor nem kellene megjönnie? :)Drukkolok neked :)
én majd következö hónaptól csatlakozom a próbálkozók sorába. Lehet addigra Te már kismami leszel :)
Hat ahogy eszrevettem kedden delutan volt peteeresem,ugyh elvileg onnantol kb 14 napra NEM kell megjonnie :) Remelem sikerul(t) osszehozni mar most a babat!!! :)
Jaaaaj de joo lenne ha addigra mar lenne egy picike pocaklakom ;)
Aztan hajraaa nektek akkor a kov. honaptol,minden alkalmat kihasznalni! ;) Szoritok nektek! Es irjal aaam h mik a fejlemenyek! ;)
Koszonom, nagyon aranyos vagy ;)
En is nagyon szoritok nektek h minel elobb sikeruljon!!!
Irni fogok (remelem jo hirt :) ), te is jelentkezz majd ahogy van vmi fejlemeny :)
Remélem én is hogy jó híred lesz hamarosan :-)
Nekem van még egy kis időm, de írok majd hogy alakulnak a dolgok.
Ma hivom fel a dokimat idopontert,remelem jovohet hetfore kapok is idopontot, m tegnapelott teszteltem eloszor es pozitiv lett :)
Annyira halvany pozitiv h alig lehetett kivenni a 2. csikot,de azert ott volt :) tegnap is es ma is mar sotetedik az a varva vart 2.csikocska es remelem egyre csak sotetebb lesz es most semmi gond nem lesz.
Minel elobb szeretnek dokihoz menni hatha kell vmilyen gyogyszert szednem,csak nem akarok tul koran sem menni,hatha az uh-on meg nem akar megmutatkozni ez a picike kis baboka. De mindenkeppen megprobalok jovohet hetfore idopontot kerni. Most szedem a folsavat meg tegnap elkezdtem szedni magne b6ot. Remelem minden rendben lesz a mostani a pocaklakommal!!! ;)
Veled mi ujsag? Hogy vagy? Probalkoztok mar a babaval? Irjal majd a fejlemenyekrol! Mielobbi problema nelkuli babasodast kivanok neked is!!!
Jujj de jó :-) szívből gratulàlok :-) nagyon szorítok Nektek hogy minden rendbe legyen...akkor most nagyon vigyàzz magadra/magatokra :-) és írj majd hogy mi újsàg Veletek.
Nekem kb 1 hét múlva fog megjönni és utàna vàgunk bele ismét...màr aligvàrom :-)
Gratulàlok mégegyszer Kismami :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!